Verwarming badkamer: functionaliteit en design aan scherpe prijzen!

Badkamerradiator: scherpe prijzen!

Een badkamerradiator is een in het oogspringend designobject geworden dat je badkamer een geheel eigen uitstraling geeft, en maakt de radiator een essentieel onderdeel van de bakdamer

De badkamer is een plek waar rust en ontspanning centraal staan. Daarbij speelt een goede badkamer verwarming een belangrijke rol. Pas als de badkamer heerlijk warm is, kan je volop genieten van uw bad of douche. 

Badkamerradiatoren zijn van een speciale coating voorzien voor vochtige ruimtes. Een design radiator voor in de badkamer is dubbel functioneel. Naast het verwarmen van je badkamer heb je de mogelijkheid om handdoeken te drogen.

Prijzen voor badkamer verwarming kunnen sterk verschillen naargelang het model, design, formaat, uitvoering! Een goede radiator betekent al snel een flinke hap uit het budget.

Als radiator specialist bieden we kwaliteit, service en continue radiatorpromoties, zodat we steeds binnen de lijnen van uw budget blijven.

Naast ons exclusief kwaliteitsmerk "BeauHeat" aan onklopbare voorwaarden, bieden we ook zeer scherpe prijzen op badkamerverwarming van andere topmerken!

Het assortiment radiatoren is zeer groot en gevarieerd bij Zelfbouwmarkt inzake badkamer verwarmingverschillende afmetingen, modellen, vormen, designs, kleuren , performanties,...
Doordat we een aantal merken exclusief verdelen en de algemene aankooppolitiek zijn de prijzen steeds zeer budgetvriendelijk, ook voor de meest trendy design modellen. 

Je kan het aanbod badkamerverwarming snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Top