Showroom badkamers: zeer ruime keuze, scherpe prijzen!

Badkamer showroom: inspiratie op maat

De badkamer showroom is de ideale plaats om ideeën op te doen voor uw eigen badkamer. U kunt er alle producten van dichtbij bekijken en de materialen en afwerking voelen.

Showroom badkamers geven u een goed idee van wat in uw eigen badkamer mogelijk is. In de badkamer toonzaal van Zelfbouwmarkt vindt u een brede selectie uit ons gamma voor badkamers. Kwalitatieve producen van topmerken zoals Grohe, Allibert en Duravit zijn hier te vinden.

Een showroom met badkamers bevat heel wat verschillende opstellingen met baden, douches, badkamermeubels, toiletten en nog veel meer. Zo vindt u in onze badkamer showroom ook inspiratie voor de indeling en inrichting van uw eigen droombadkamer.

Van modern design tot tijdloos landelijk: de selectie toonzaal badkamers van Zelfbouwmarkt omvat voor ieder wat wils. We bieden u een bijzonder uitgebreid gamma kwalitatieve badkamerproducten, in inspirerende combinaties en opstellingen. Bij een bezoek aan onze badkamer showroom staan onze badkamerspecialisten voor u klaar met advies op maat.

Online showroom badkamers

Bij Zelfbouwmarkt kunt u ook terecht voor een online showroom badkamer. Showroommodellen kan u ook op onze website bekijken. Hier kan u virtueel rondkijken in onze badkamer showroom naar al onze badkamer opstellingen. U vindt er verder gedetailleerde informatie over ons assortiment en een schat aan praktische tips over alle opties voor uw badkamer. Interesse in een bepaald product, of nood aan inspiratie voor uw badkamer? 

Onze toonzaal badkamers staan opgesteld in onze showroom in Ninove. Laat u verrassen door de scherp geprijsde, kwalitatieve badkamerproducten van Zelfbouwmarkt. Bezoek onze toonzaal voor inspiratie en gespecialiseerd advies.


Top