Badkamers Schoten: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!

badkamer domino schoten

Badkamer Schoten: renovatie of nieuwbouw?

Geef het maar toe. Je hebt al menige badkamerwinkel of -site bezocht in de buurt van Schoten en nog steeds je perfecte badkamer niet gevonden. Bij Zelfbouwmarkt vind je 7 speciaalzaken onder 1 dak waardoor je al je badkamerbenodigdheden snel en efficiënt uitkiest. Bezoek onze ruime toonzaal na iets meer dan een uurtje rijden van Schoten in Ninove en stop met tijd te verliezen.

Ons enorme assortiment biedt vast en zeker ook een badkamer in jouw stijl. Of je nu voor een industriële, klassieke, hypermoderne, trendy, Scandinavische of romantische badkamer gaat, Zelfbouwmarkt heeft het. Dezelfde collectie staat ook tot jouw beschikking in de webshop. Gratis afhalen kan bij ons magazijn in Ninove.

Vormt het vervoer van je badkameraankopen een struikelblok? Laat dit dan met een gerust gemoed aan ons over. Zelfbouwmarkt werkt samen met professionele transportbedrijven die jouw nieuw gekozen badkamerspullen op afspraak en zonder schade tot in Schoten leveren. Enkel de Trammezandlei 122 in Schoten ligt niet op hun route. Joske Vermeulen, een karakter gespeeld door Gaston Berghmans, bevond zich immers op een fictief adres.  Met bijna al onze badkamerbenodigdheden op stock staat jouw badkamer sneller dan gedacht bij jou thuis in Schoten

Complete badkamers: Schoten

Fiets je in het spoor van de renners van de Scheldeprijs langs het Albertkanaal van Schoten en droom je van je nieuwe ligbad? Of herinneren de deugddoende spetters van de Uilenspiegelfontein op de Grote Markt van Schoten je aan je hoognodige douchevervanging?

Renovatie of nieuwbouw, van ligbad tot douche, maar ook voor badkamerafwerking kan je terecht bij Zelfbouwmarkt. Je kiest zelf de badkamertegels voor jouw ideale badkamer. Kleurrijk of klassiek, jouw persoonlijke toets doet je badkamer opleven. Ook de PVC-wandpanelen van Dumawall kunnen dienst doen in je badkamer. Ze zijn vochtbestendig en gemakkelijk te plaatsen.

Je badkameraccessoires kies je dan weer uit ons gamma met merken als Allibert, Zack en Wenko. Hierdoor neem je kwaliteit aan een scherpe prijs mee naar huis. Een duurzame badkamer van topkwaliteit aan een betaalbare prijs, daarvoor ben je bij Zelfbouwmarkt wel aan het juiste adres, ook voor Schoten en omstreken.

badkamer-modern-schoten
Meer weten over badkamers
badkamer-zwart-schoten

Badkamer Schoten: advies op maat!

Als alleenverdeler van de merken Mio Bagno, Belbano en Simply in ons badkamerassortiment, bestel je bij Zelfbouwmarkt douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels van topkwaliteit. Aan een heel scherpe prijs want wij houden ook rekening met jouw budget.

Voor je complete badkamer kan je bij ons ook terecht voor advies op maat. De medewerkers in de showroom staan je graag met raad en daad bij.

Ook telefonisch kan je ons contacteren. Bij een websitebezoek kan je met ons chatten of gebruik maken van het invulformulier. Zo helpen we je ook verder vanuit je zetel in Schoten.

We doen al het mogelijke om jouw droombadkamer te realiseren zodat je ze zelf kan installeren als een echte vakman.

Top