Badkamerrenovatie: inspiratie, inrichting & indeling van je nieuwe badkamer!

De badkamer renoveren

Ben je uitgekeken op uw huidige badkamer? Als uw badkamer wel een opknapbeurt kan gebruiken, maar je nog niet meteen aan een volledig nieuwe badkamer denkt, is een badkamerrenovatie de ideale oplossing.
De badkamer verbouwen doe je naar eigen vermogen, eigen budget en eigen grootte.

De kosten van een badkamerrenovatie hangen van heel wat factoren af: wat ga je vervangen, met welke materialen, afmetingen van het te renoveren badkamergedeelte,...
Voor scherp geprijsde badkameronderdelen en accessoires zit je alvast aan het goede adres!

Wilt u uw badkamer vernieuwen? 

Onze adviseurs maken je graag wegwijs in dit assortiment! Een prijsofferte op maat is zeker mogelijk, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag er zeker meer informatie!


Badkamerrenovatie: een hele klus!

De badkamer renoveren doe je niet van de ene dag op de andere. Een goede planning vooraf is onontbeerlijk: een timing, een lijst met de benodigde materialen & badkameronderdelen die je wil vervangen, een budgettering, ... .

Een badkamer renoveren kan zeer makkelijk verlopen een doe-het-zelf badkamerpakket van Zelfbouwmarkt: snel, eenvoudig, stijlvol & budgetvriendelijk!  

Bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken, maar wij bieden je alles wat je nodig hebt onder één dak. Van het kleinste onderdeeltje tot uw nieuwe ligbad of stijlvol badkamermeubel.

Onze badkamerspecialisten stellen graag een offerte op, waarbij je een zeer brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt, bovendien houden ze rekening met het vooropgestelde budget & je persoonlijke voorkeuren!  

Top