Landelijke badkamer: dé beste prijs-kwaliteit!


Landelijke badkamers: topkwaliteit, scherpe prijzen!

Landelijke badkamers stralen comfort en gezelligheid uit. Daarom wordt bij de inrichting van een landelijke badkamer meestal gekozen voor warme kleuren en materialen.

Egaal wit of hard blauw is in rustieke badkamers zelden terug te vinden. Warme crème- en aardetinten, of nostalgische tegels met een sfeervol patroon, zijn er dan weer helemaal op hun plaats in deze rustieke badkamer. Landelijk, elegante badkamermeubelen in kwalitatieve, warme houtsoorten en een stijlvol bad, wc en wastafel maken uw cottage badkamer compleet. Bent u geen fan van strakke en moderne badkamers?

Landelijke stijl biedt u een charmant en sfeervol alternatief. De ontwerpen voor cottage badkamers hebben vaak een retrolook, maar zijn kwalitatief helemaal mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van badkamertechniek. In veel gevallen zijn de meubels en accessoires voor landelijke badkamers een unieke combinatie van retro en modern.

Vrijstaande baden op pootjes zijn er vaak terug te vinden, maar ook strakke ontwerpen vinden – in combinatie met de juiste afwerking – een harmonieus plekje in een landelijke badkamer.


Landelijke badkamer: elegant design!

In de toonzaal van Zelfbouwmarkt vind je heel wat landelijke badkamermeubels, voorbeelden van stijlen en materiaalcombinaties, en kwalitatieve accessoires voor jouw badkamer – cottage stijl.

Ons assortiment bevat stijlvolle badkamerproducten van topmerken, van baden en douches tot radiatoren en kranen. Ook badkamertegels en alle accessoires voor de afwerking van jouw badkamer ontdek je bij Zelfbouwmarkt.

Breng zeker een bezoek aan onze toonzaal in Ninove en bekijk onze landelijke badkamers van dichtbij. Je krijgt er van onze badkamerspecialisten advies op maat voor jouw eigen landelijke badkamer.


Top