Badkamers Etterbeek: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Etterbeek: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Denk je aan badkamervernieuwing in Etterbeek? Spaar jezelf tijd uit door onmiddellijk naar Zelfbouwmarkt te rijden. Zo verlies je geen nutteloze tijd met alle badkamerwinkels of -sites in de buurt af te zoeken naar de ideale badkamer. Op 40 minuten van het centrum van Etterbeek bereik je aan de Ring West te Ninove de badkamerspecialist van Vlaanderen: Zelfbouwmarkt. Onze showroom herbergt 6000 m² aan badkamerinspiratie.

Je kan bij ons terecht voor echt alles om van jouw nieuwe badkamer een echte wellness paradijs te maken. Niet onbelangrijk, we hebben een badkamer binnen ieders budget. Door Europese groepsaankopen kunnen we kwaliteitsbadkamers aanbieden aan betaalbare prijzen.

Heb je je droombadkamer gevonden? Dan kan je ze meteen afhalen bij het magazijn. Handig toch? Je hoeft bij Zelfbouwmarkt geen rekening te houden met lange levertermijnen. Hetzelfde geldt voor je aankopen via de webshop.

Worstel je om je badkameraankopen naar Etterbeek te krijgen? Reken dan samen met ons op onze professionele transportservice die jouw badkameritems met plezier, op afspraak en zonder schade bij jouw thuis afleveren.

Zo kan je dankzij Zelfbouwmarkt snel aan de slag om jouw badkamerdromen te realiseren.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Etterbeek

Gaat na een bezoek aan het Cauchie-huis in Art-nouveaustijl je badkamerinspiratie met je op de loop? Laat je plannen snel werkelijkheid worden en bestel alles voor je complete badkamer bij Zelfbouwmarkt. Ons badkamerassortiment omvat alles wat je voor een badkamerrenovatie nodig hebt. Zo vind je niet enkel stijlvolle douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels van Belbano, Mio Bagno en Simply. Maar ook je badkamertegels kan je bij ons uitkiezen. Het gamma is zo uitgebreid dat we voor ieder wat wils hebben, zowel voor je vloer als voor je muur.

Wil je je Etterbeekse badkamer uitrusten met een hangtoilet? Verberg dan de installatie achter de PVC-wandpanelen van  Dumawall. Vochtbestendig en gemakkelijk te plaatsen als ze zijn, trekken ze je zo over de streep.

Voor de details ga je te rade bij de badkameraccessoires van de 3 kwaliteitsmerken Allibert, Zack en Wenko.

Op die manier stel je bij Zelfbouwmarkt je badkamer van topkwaliteit samen binnen jouw budget en naar jouw smaak. De badkamerspecialist voor Etterbeek en omstreken blijft Zelfbouwmarkt.

Dan kan jij volgende keer des te meer genieten van een wandeling in het Jubelpark, wetend dat jouw ideale badkamer thuis op je wacht.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-etterbeek

badkamer-kind-bilzen

Badkamer Etterbeek: professioneel advies!

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis en dat merk je. Niet enkel voorzien we je van alle mogelijke badkamerartikels aan heel scherpe prijzen, we geven met plezier antwoord op je vragen.

Bij je renovatie of vernieuwing van je badkamer in Etterbeek komt namelijk heel wat kijken. Koop je de juiste afvoerplug voor je lavabo? Past die douchewand wel bij je gekozen inloopdouche? Op die en alle andere badkamervragen staan we je bij met advies op maat.

Zo kan je ons altijd contacteren. Niet enkel in de toonzaal kan je met ons bekwaam personeel spreken. Via de webshop kan je met ze chatten. Telefoneren mag natuurlijk ook. Zo staan we je graag bij met raad en daad.

Dankzij Zelfbouwmarkt komt jouw Etterbeekse badkamer sneller tot stand dan je gepland had.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top