Design badkamers? Volg de laatste badkamertrends!

Betaalbare design badkamers!

Design badkamers zijn badkamers die een originele en stijlvolle invulling geven aan de functionaliteit en uitstraling van een badkamer. Er wordt gespeeld met de beschikbare ruimte en de gebruikte materialen. Zo kan je uw design badkamer helemaal naar uw hand zetten. Dat design badkamers helemaal niet duur hoeven te zijn, bewijst het scherp geprijsde aanbod van Zelfbouwmarkt.

Betaalbaar design – van baden en kranen tot radiatoren en toebehoren – vind je bij Zelfbouwmarkt. Onze ruime showroom telt talrijke design badkamervoorbeelden.

Bij design badkamers wordt niet alleen belang gehecht aan kwaliteit en functionaliteit. Daarbovenop staat bij een design badkamer de unieke uitstraling en afwerking centraal. Daarbij kan het gaan om een minimalistisch ontwerp voor een badkamerkraan, maar ook om het gebruik van exclusieve materialen, die vaak op verrassende manieren worden ingezet.

Design badkamers zijn meestal strakke badkamers, die rust en eenvoud uitstralen maar tegelijkertijd plaats bieden aan elegant vormgegeven vakmanschap.

Design badkamers: scherpe prijzen!

Vaak wordt – onterecht – gedacht dat een design badkamer gelijk staat aan een dure badkamer. Met een uitgebreid gamma kwalitatieve design producten van topmerken bewijst Zelfbouwmarkt je dat er design badkamers zijn op maat van elk budget.

In onze ruime toonzaal ontdek je talrijke badkamers, design baden en badkamermeubels, en nog veel meer. Onze badkamerspecialisten geven u met plezier antwoord op al uw vragen.

Onze adviseurs maken je graag wegwijs in dit assortiment! Een prijsofferte op maat is zeker mogelijk, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag er zeker meer informatie!

Top