Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Badkamers Antwerpen: Zelfbouwmarkt webshop & showroom!

Badkamer Antwerpen: onklopbare prijzen

Tal van zeer interessante aanbiedingen voor badkamers in Antwerpen ontdek je snel en eenvoudig via deze website. Een uitgebreid assortiment aan bijzonder scherp geprijsde badkamers met alle benodigde praktische informatie vind je hierop in oogwenk terug.

Zelfbouwmarkt mag zich toch met recht en rede dé badkamerspecialist bij uitstek noemen: met meer dan 40 jaar ervaring, een toonzaal met meer dan 105 badkamers die er gepresenteerd staan, een grote voorraad, een modulaire badkamerreeks (stel zef je eigen badkamer samen) met méér dan 500 combinatiemogelijkheden, de beste prijs-kwaliteit,...
De beste prijs-kwaliteitsgarantie wat betreft badkamers in Antwerpen vind je dus bij Zelfbouwmarkt in Oost-Vlaanderen.

Amper op een klein uurtje rijden van Antwerpen is onze 6500m² toonzaal gevestigd met niet alleen een breed en diep aanbod aan badkamers maar ook alles wat je nodig hebt om uw woning van A tot Z te renoveren of opnieuw in te richten.
Voor stijlvolle, moderne, tijdloze en budgetvriendelijke badkamers in Antwerpen ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres.

Een uniek concept en een ruime showroom met een breed & diep aanbod in alles wat bouwen, renoveren & interieur betreft, trekken prijs- en stijlbewuste mensen uit heel België aan. Zelfbouwmarkt biedt je niet alleen budgetvriendelijke producten van het eigen huismerk, maar schotelt je ook designproducten voor van alle gekende topmerken aan zachte prijzen.

Je kan het uitgebreide assortiment badkamers, badkamermeubelen, douches, baden, toiletten (en wc's),... via deze website ontdekken. 
Of kom  gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag er zeker naar meer informatie! Onze adviseurs maken je graag wegwijs in dit assortiment! Een  prijsofferte op maat behoort zeker tot de mogelijkheden, de adviseurs stellen deze op en lichten ze graag in detail toe.

Badkamer laten leveren in Antwerpen?

Als je dat wenst, kunnen de producten voor je badkamer aan huis geleverd worden te Antwerpen. Meer informatie over de voorwaarden & prijzen hieromtrent vind je terug op de webshop of ter plaatse in de toonzaal. 

Ook zijn er 2 afhaalpunten (verlaagde verzendkosten) in Antwerpen, namelijk te Bornem & Wommelgem.

Uw nieuwe stijlvolle, tijdloze op-maat- droombadkamer in Antwerpen realiseer je met de hulp van het gespecialiseerde badkamerteam van Zelfbouwmarkt.

Top