Badkamers Temse: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Temse: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Om je badkamer te bouwen of renoveren hoef je niet tal van badkamerwinkels en -sites uit te pluizen. Op nog geen uurtje rijden van Temse vind je namelijk de badkamerspecialist voor het Waasland. Gelegen aan de Ring West te Ninove stelt Zelfbouwmarkt 6000 m² aan badkamerideeën tentoon. De enorme showroom behuist een badkamer naar ieders stijl, smaak en budget. Hetzelfde uitgebreide assortiment bekijk je ook op onze website.

Bij Zelfbouwmarkt heb je niet te kampen met lange levertermijnen. Met wel 90% van alle badkamerproducten op voorraad neem je alles meteen mee. Ook indien je geen vervoer kan vinden voor je ligbad, tegels, radiatoren of badkamermeubels kan je bij ons aankloppen. Zelfbouwmarkt werkt samen met professionele transportbedrijven die je nieuwe badkamer op afspraak in Temse, Tielrode, Steendorp en Elversele leveren.

Zo komt jouw gekozen badkamer sneller dan gedacht en zonder zorgen richting Waasland. Intussen kan je extra genieten van die Fretalop, een Tems streekbier, terwijl Zelfbouwmarkt zich bekommert om de rest.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Temse

Zit je te genieten van de zomerse beiaardconcerten in Temse? Wandel je door het fort van Steendorp om de Vlaamse militaire geschiedenis op te snuiven? Verwen je jezelf met één van de Temse jenevers, zoals De Tuysscher of een Kaailoper? Dwalen je gedachten steeds af naar die geplande badkamervernieuwing? Laat er geen gras over groeien en maak je hele badkamerbestelling compleet. In onze collectie badkamertegels vind je gegarandeerd de vloer- of wandtegels die bij jouw badkamerstijl passen. Ga je voor praktisch en gebruiksvriendelijk? Installeer dan de PVC-wandpanelen van Dumawall. Ze zijn vochtbestendig en verkrijgbaar in verschillende decors.

Laat ook voor de details niets aan het toeval over. Ga voor kwaliteit en duurzaamheid aan een betaalbare prijs met de badkameraccessoires van Allibert, Wenko en Zack.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan jouw thuis. Dat merk je. Zo vind je een badkamer van topkwaliteit binnen jouw budget en naar jouw smaak en wens. Je Temse perfecte badkamer blijft geen droom.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-Temse

badkamer-kraan-Temse

Badkamer Temse: advies op maat!

Enkel bij Zelfbouwmarkt vind je het meest uitgebreide badkamerassortiment. Zo verdelen enkel wij de merken Belbano, Mio Bagno en Simply die jou een stijlvolle badkamer aan een betaalbare prijs aanbieden. We denken niet enkel mee aan jouw budget, maar ook voor alle vragen over je badkamer kan je bij ons terecht.

Zoek je antwoorden over je douche, bad, toilet, kranen of badkamermeubels? Aarzel niet en klop bij ons aan. In onze toonzaal staan onze medewerkers je graag bij met advies op maat. Bovendien kan je ons van op afstand contacteren. Ook telefonisch en op de website via de chat zijn we bereikbaar.

Zelfbouwmarkt laat je niet aan je lot over. Bij ons heb je de partner gevonden om je eigen badkamer te installeren als een echt vakman. Daarom is er ook voor je badkamer in Temse maar één eindbestemming: Zelfbouwmarkt. Daar drinken we nog snel een Temse Tripel op!

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top