Badkamers Sint-Lievens-Houtem: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Sint-Lievens-Houtem: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Zoek je het meest uitgebreide assortiment om je nieuwe badkamer in Sint-Lievens-Houtem te realiseren? Breng dan meteen een bezoek aan Zelfbouwmarkt. Zo verlies je geen tijd met alle badkamerwinkels of -sites in de buurt te checken op zoek naar jouw droombadkamer. Op nog geen half uur rijden van het centrum van Sint-Lievens-Houtem bereik je onze ruime parking aan de Ring West te Ninove. Voorzie voldoende tijd om de 6000 m² aan badkamerideeën te bekijken.

Met 7 speciaalzaken onder 1 dak kan je met zekerheid zeggen dat Zelfbouwmarkt de badkamerspecialist is van de hele Denderstreek.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis en dat merk je. We houden de prijzen voor jou laag door aan Europese groepsaankopen deel te nemen. We maken komaf met lange levertermijnen en hebben 90% van alle badkamerartikels op stock.

Of je nu via de webshop of in onze enorme toonzaal koopt, je kan je bestelling meteen afhalen bij ons magazijn. Sneller dan gedacht heb je je betaalbare droombadkamer in je bezit.

Ook als je zelf niet het geschikte vervoer kan voorzien, regelen wij dat graag voor jou! Je badkamer komt naar Sint-Lievens-Houtem op afspraak en met veel zorg. Nu die last van je afvalt, kan je volop genieten van een verhelderende wandeling in de prachtige natuurgebieden van Sint-Lievens-Houtem: het Cotthembos en de Smoorbeekvallei.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Sint-Lievens-Houtem

Dat je in Sint-Lievens-Houtem terecht kan voor de grootste en levendigste herfstjaarmarkt van het land wist je misschien al. Maar weet je ook dat je voor je volledige badkamer terecht kan bij Zelfbouwmarkt?

Niet enkel vind je bij ons douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels van de exclusieve merken Belbano, Mio Bagno en Simply.

Ons badkamerassortiment biedt ruimte voor een hele collectie badkamertegels naar ieders smaak en stijl. Zo ga je voor de tegels die het beste bij jouw wand of vloer passen.

Vind je PVC-wandpanelen handiger voor je badkamer? Bij de prachtige decors van de vochtbestendige panelen van Dumawall zit beslist je gading. Als surplus zijn ze heel gemakkelijk zelf te plaatsen dankzij een handig kliksysteem.

Al de nodige badkameraccessoires vind je dan weer in het gamma van de kwaliteitsmerken Allibert, Wenko en Zack.

Je complete badkamerin Sint-Lievens-Houtem afgewerkt tot in de details, daar helpen we je bij Zelfbouwmarkt graag mee.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamermeubel-sint-lievens-houtem

Badkamer Sint-Lievens-Houtem: professioneel advies!

Fiets je langs de Eilandmolen in Sint-Lievens-Houtem en komen er allemaal badkamervragen in je op? Welke verwarming is geschikt voor de badkamer? Kan die verlichting tegen vocht? Passen de aansluitingen van het sanitair bij elkaar?

Op al deze badkamervragen biedt Zelfbouwmarkt antwoorden. Je kan bij ons terecht voor advies op maat.

Je kan ons op verschillende manieren contacteren. In de toonzaal staat ons bekwaam personeel je graag te woord. 40 jaren ervaring, dat steek je niet onder stoelen of banken. Via de website maak je gebruik van de chatfunctie of je belt ons eenvoudig op.

De verwezenlijking van je badkamerinstallatie lijkt plots veel gemakkelijker. Met de hulp van Zelfbouwmarkt plaats je als een vakman je gekozen badkamer bij je thuis in Sint-Lievens-Houtem.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top