Badkamers Liedekerke: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Liedekerke: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Zoek je je badkamer in Liedekerke te renoveren of te bouwen en weet je niet waar te beginnen? Breng een bezoek aan Zelfbouwmarkt aan de Ring West te Ninove. Op slechts 10 minuutjes rijden van Liedekerke bereik je de badkamerspecialist van het Pajottenland waar je wel 6000 m² badkamerinspiratie vindt. Onze ruime toonzaal herbergt echt alles wat je nodig hebt voor een nieuwe badkamer. Vergeet gerust alle andere badkamerwinkels of -sites en verlies geen tijd met al je badkamerbenodigdheden bij elkaar te zoeken.

Wat voor badkamer je ook kiest: industrieel, klassiek, modern, eigentijds, trendy, nostalgisch of Scandinavisch, Zelfbouwmarkt heeft voor ieder wat wils in het uitgebreide assortiment. Bovendien houden we ook rekening met jouw budget. Via Europese groepsaankopen kunnen we voor jou de prijzen danig drukken.

Bovendien hebben we al 90% van alle artikelen op stock zodat je niet te kampen krijgt met lange levertermijnen. Integendeel, je kan je aankopen meteen afhalen bij ons magazijn. Ook als je via de webshop kocht.

Maak je geen zorgen om het vervoer. Kan je zelf geen transport naar Liedekerke voorzien, dan regelen wij dat graag voor jou. Onze bekwame transportfirma’s brengen je badkameraankopen met plezier en op afspraak tot bij je thuis. Je droombadkamer binnen jouw budget en sneller dan gedacht in Liedekerke, allemaal dankzij Zelfbouwmarkt.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Liedekerke

Alles voor je volledige badkamer in Liedekerke dat vind je bij Zelfbouwmarkt. Dat is niet overdreven. Want bij ons kan je niet enkel terecht voor douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. Zelfbouwmarkt is exclusief verdeler van heel wat topmerken aan vriendelijke prijzen. Zo kan je enkel bij ons terecht voor de stijlvolle badkamermerken Belbano, Mio Bagno en Simply.

Maar ook aan jouw badkamertegels hebben we gedacht. Of je nu tegels zoekt voor je vloer of wand, onze collectie biedt keuzemogelijkheden in elke stijl. Het Belgische tegelmerk BelPierro is enkel bij Zelfbouwmarkt te vinden.

Voor PVC-wandpanelen die vochtbestendig zijn en gemakkelijk te plaatsen stellen we je Dumawall voor. Je maakt je keuze uit verschillende decors.

Laten we de badkameraccessoires niet vergeten. Alles zit hem toch in de details en de finale afwerking? Snuister door het assortiment van Allibert, Wenko en Zack.

Voor je het weet heb je een complete badkamer van topkwaliteit aan een heel scherpe prijs bij je thuis in Liedekerke staan. Je kan met een gerust gemoed gaan genieten van een verkwikkende wandeling in het Liedekerkebos, wetend dat met je badkamer alles in orde komt.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-liedekerke

Landelijke_badkamer_liedekerke

Badkamer Liedekerke: advies op maat!

Komen er tijdens je boswandeling nog allerlei vragen in je op? Blijf er niet mee zitten en neem contact op met Zelfbouwmarkt. Je kan bij ons terecht voor advies op maat. We laten je niet aan je lot over.

In de toonzaal helpen onze bekwame medewerkers je graag uit de nood. Met 40 jaren ervaring hebben we een antwoord klaar op al je badkamervragen.

Je kan ons natuurlijk ook telefonisch contacteren en via de webshop kan je met ons chatten.

We doen alles wat we kunnen om jouw Liedekerkse badkamer tot een succes te maken.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top