Badkamers Knokke-Heist: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Knokke-Heist: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Zit je vol plannen om je badkamer te bouwen of renoveren? Rij dan niet de hele kuststreek af op zoek naar de ideale badkamerwinkel of -site. Op slechts een uurtje rijden van Knokke-Heist bereik je namelijk de badkamerspecialist van West-Vlaanderen: Zelfbouwmarkt. De ruime parking aan de Ring West te Ninove flankt aan onze 6000m² grote showroom. Ons uitgebreid assortiment behuist voor elk wat wils. Jouw droombadkamer binnen jouw budget en naar jouw smaak en stijl: je vindt ze zeker bij Zelfbouwmarkt.

Hetzelfde badkameraanbod kan je doorbladeren op onze website. Maar of je nu via de webshop of in onze winkel bestelt, je kan al je badkameraankopen bijna onmiddellijk afhalen bij ons magazijn. Met wel 90% van al de badkamerproducten op voorraad maken wij komaf met lange levertermijnen.

Kan je zelf geen gepast vervoer regelen? Dan doen wij dat met plezier voor jou! Zo leveren we je badkamer snel, zonder zorgen en op afspraak bij je thuis in Knokke-Heist. Maar ook Knokke, Ramskapelle, Heist en Westkapelle kunnen op onze leverdiensten rekenen.

Breng intussen nog een bezoekje aan het natuurpark het Zwin terwijl je gekozen badkamer sneller dan gedacht en zonder frustraties jouw kant op komt!

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Knokke-Heist

Je badkameroutfit is pas compleet als je ook aan je badkamertegels denkt. Je muur- en vloerdecoratie verdienen alle aandacht want zo geef je je badkamer een heel persoonlijke uitstraling. Kies je voor een modern hangtoilet, bestel daarbij dan de PVC-wandpanelen van Dumawall. Zo creëer je als een echte vakman de nodige valse wand.

Ons ruime assortiment biedt voor elke stijl een oplossing. Of je nu voor een industriële, een klassieke, nostalgische, trendy, hypermoderne of Scandinavische badkamer gaat, bij Zelfbouwmarkt vind je alles om je badkamer helemaal af te maken. Ook je budget verdient de nodige aandacht. Zo kies je kwaliteitsproducten aan een topprijs tussen de badkameraccessoires van Allibert, Wenko en Zack.

Zit je in Knokke-Heist, de badplaats bij uitstek, te genieten van een heerlijke Babelutte of een Paljas? Dit lokaal bier wist al menig bezoeker te verleiden. Misschien probeer je wel in het casino van Knokke wat gokwinst te incasseren? Zelfs indien je de jackpot niet wint; Zelfbouwmarkt heeft de ideale badkamerbenodigdheden in jouw stijl en binnen jouw budget. Bij Zelfbouwmarkt win je altijd.

Bekijk alle badkamermeubels
Badkamermeubel-Knokke-Heist

badkamer-kraan-knokke-heist

Badkamer Knokke-Heist: professioneel advies!

Sta je bij de Kalfmolen van een frisse bries te genieten en denk je aan die nieuwe badkamer die op het programma staat? Neem een kijkje op onze webshop. Bij Zelfbouwmarkt vind je het volledige badkamerassortiment terug. Bovendien is Zelfbouwmarkt ook alleenverdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply. Dit zijn 3 kwaliteitsmerken die elegante stijl combineren met een scherpe prijs.

Maar ook voor advies over je complete badkamer kan je bij ons aankloppen. In onze winkel spreek je één van onze bekwame medewerkers aan. Zelfs via de website contacteer je ons voor al je vragen. Je kan met ons chatten of communiceren via het invulformulier. Ook telefonisch staan we voor je klaar.

Met de juiste raad en hulp plaats jij zo al snel je eigen droombadkamer bij je thuis in Knokke-Heist. Sneller dan gedacht en binnen je budget.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top