Badkamers Izegem: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Izegem: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Woon je in Izegem en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of een badkamerrenovatie? Denk dan meteen aan Zelfbouwmarkt, de badkamerspecialist van West-Vlaanderen. Zo verlies je geen tijd met alle badkamerwinkels of sites te bezoeken. Je vindt Zelfbouwmarkt na een uurtje rijden vanuit Izegem aan de Ring West te Ninove. Daar betreed je onze showroom met wel 6000 m² aan badkamersuggesties.

Of je nu voor een industriële, moderne, trendy, klassieke, Scandinavische of nostalgische badkamer gaat, Zelfbouwmarkt heeft het meest uitgebreide assortiment. Bovendien kunnen we door Europese groepsaankopen alle badkamerartikelen aan scherpe prijzen aanbieden. Zo hebben we 90% van alle artikelen op stock waardoor je alles meteen kan meenemen vanuit ons magazijn. Op die manier maakt Zelfbouwmarkt komaf met dure badkamers en lange levertermijnen. Hetzelfde geldt voor je aankopen via de webshop.

Indien je moeilijkheden ondervindt om je bestelling zelf naar Izegem te brengen, dan regelen wij dat graag voor jou. Zo komt jouw badkamer zonder zorgen en op afspraak jouw kant uit. Onze transportfirma’s leveren in Izegem, maar ook in Emelgem en Kachtem. Zo heb jij nog tijd over om de geschiedenis van Izegem op te snuiven. Breng een bezoekje aan Eperon d’Or de voormalige Izegemse schoenfabriek die nu dienst doet als industriële erfgoedsite. De gebouwen staan geregistreerd als bouwkundig erfgoed en niet zonder reden. Bestel nog een gelijknamige Eperon d’Or taart en reken op Zelfbouwmarkt om jouw badkamer sneller dan verwacht bij je thuis te leveren in Izegem.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Izegem

Misschien krijg je wel badkamerideeën van een bezoek aan Kasteel Blauwhuis. Zoek je gelijkaardige tegels voor je badkamer? Neem dan snel een kijkje bij onze badkamertegels. In onze ruime collectie vind je beslist wat je zoekt. Enkel bij Zelfbouwmarkt vind je de Belgische kwaliteitstegels van BelPierro. Trekken de PVC-wandpanelen van Dumawall je aandacht? Geen wonder, ze zijn vochtbestendig en heel gemakkelijk zelf te plaatsen. Alles wat je nodig hebt voor je badkamerrenovatie.

Vergeet de finale afwerking van je Izegemse badkamer niet. De 3 topmerken Allibert, Zack en Wenko produceren voor jou alle mogelijk badkameraccessoires aan scherpe prijzen. Het regent al snel complimenten over jouw nieuwe badkamer.

Zelfbouwmarkt is bovendien exclusief verdeler van de merken Belbano, Mio Bagno en Simply. Hierdoor breidt ons gamma uit met stijlvolle, design badkamers aan uitstekende prijzen. Enkel bij Zelfbouwmarkt kan je terecht voor een complete Izegemse badkamer van topkwaliteit binnen jouw budget.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamermeubel-izegem

badkamer-izegem

Badkamer Izegem: professioneel advies!

Bij Zelfbouwmarkt kies je niet enkel je bad, douche, toilet, kraan of badkamermeubels aan de beste prijzen. Je kan bij ons ook aankloppen voor advies op maat. Zoek je hulp bij het uitkiezen van het gepaste sanitair voor jouw badkamer? Wil je weten of de afmetingen van je toevoerflexibels geschikt zijn? Zelfbouwmarkt komt met antwoorden op deze en alle andere badkamervragen.

In de toonzaal spreek je gerust een van onze bekwame medewerkers aan. Via de website kan je met ze chatten. Zelfs telefonische zijn we bereikbaar. Maak snel komaf met alle badkamerfrustraties. Zelfbouwmarkt staat je bij met raad en daad.

Zo installeer jij al snel als een echte professional jouw badkamer in Izegem met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top