Badkamers Haaltert: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Haaltert: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Plan je je Haaltertse badkamer te vernieuwen? Aarzel niet en breng meteen een bezoek aan Zelfbouwmarkt. Op een 10 minuutjes rijden van het centrum van Haaltert, bereik je onze ruime showroom aan de Ring West te Ninove. Ons uitgebreid assortiment biedt alles wat je voor een badkamer nodig hebt. Van zeepbakje tot radiatoren, van tegels tot kranen, alles bevindt zich op één adres bij Zelfbouwmarkt. Zo verlies je geen onnodige tijd met alle badkamerwinkels of -sites in de buurt van Haaltert uit te pluizen, op zoek naar jouw droombadkamer.

Bij Zelfbouwmarkt maken we ook korte metten met lange levertermijnen. Jouw perfecte badkamer snel, efficiënt en betaalbaar daar werken we aan. Zelfbouwmarkt heeft beslist een badkamer naar jouw smaak en binnen jouw budget. Heb je je ideale badkamerspullen gevonden? Dan kan je ze meteen afhalen bij ons magazijn in Ninove. Met 90% van onze badkameritems op stock, hoef je niet te wachten.

Krijg je je grote badkameraankopen zelf niet naar Haaltert? Laat dit je niet weerhouden. Of je nu via de showroom of via de webshop kocht, we brengen met plezier jouw badkamer aan huis. Ook Denderhoutem, Heldergem, Kerksken en Terjoden liggen op onze leverroute.

Jouw betaalbare badkamer staat sneller dan gedacht op afspraak bij je thuis te glunderen. Geniet dus naar hartenlust van het heerlijke lokale bier Azacca Bastard dat zich prima laat combineren met een ambachtelijk stuk grijze boerenkop met mosterd van De Koepoort. Al je badkamerzorgen glijden van je af.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Haaltert

Wat je ook zoekt om je badkamer in Haaltert compleet te maken, Zelfbouwmarkt heeft het. Je badkamer bestaat niet enkel uit een douche, bad, toilet, kranen en badkamermeubels. Wij denken ook aan je vloer, je wanden en de afwerking. Met exclusieve topmerken als Mio Bagno, Belbano en Simply heb je zo een stijlvolle badkamer gevonden aan een heel competitieve prijs.

Zelfs voor je badkamertegels staat je een hele collectie ter beschikking: zowel voor je vloer als wanden. Je kan bij ons terecht voor het Belgische tegelmerk BelPierro dat garant staat voor duurzame, stijlvolle en betaalbare tegels.

Je vochtbestendige PVC-wandpanelen kies je uit het gamma van Dumawall. Ze zijn geoptimaliseerd voor je badkamer en bovendien eenvoudig zelf te plaatsen.

Vergeet je afwerking niet. Badkamerverf, sanitair, aansluitingen, je maakt je badkamer helemaal compleet. De badkameraccessoires van Allibert, Zack en Wenko helpen je verder bij de persoonlijke touche die jouw badkamer uitzonderlijk maakt. Denk maar aan je handdoekrek, een zeepbakje of een tandenborstelhouder. Een badkamer van topkwaliteit ligt plots zomaar binnen handbereik.

De badkamerspecialist voor Haaltert en omgeving vind je vlakbij: Zelfbouwmarkt.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-zwart-haaltert

badkamer domino haaltert

Badkamer Haaltert: professioneel advies!

Ben je op wandel in natuurgebied Den Dotter in Haaltert en borrelen er allemaal badkamervragen in je op? Je badkamer onder handen nemen doe je niet alleen. Zelfbouwmarkt staat je graag bij, niet enkel met de keuzemogelijkheden en verlokkende prijzen, maar ook met advies op maat. We laten je niet met je vragen zitten.

Antwoorden kan je met plezier krijgen bij ons bekwaam personeel in onze toonzaal. Zelfs onderweg kan je ons contacteren. Je mag ons steeds telefoneren of met ons chatten op de website. We helpen je graag uit de nood.

Wil je je eigen badkamer als een echte professional installeren bij je thuis in Haaltert? Dat kan, met de hulp van Zelfbouwmarkt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top