Badkamers Brakel: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Brakel: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Ga je voor een nieuwe badkamer in Brakel? Misschien heb je zelfs al enkele badkamerwinkels of -sites bezocht? Verlies geen tijd meer en rij meteen naar Zelfbouwmarkt. Op een klein half uurtje rijden van Brakel centrum bereik je de ruime showroom aan de Ring West in Ninove. Je kan er ronddwalen tussen 6000 m² badkamerideeën en suggesties. Je vindt er badkamerbenodigdheden in alle stijlen en binnen ieders budget.

Zelfbouwmarkt is exclusief verdeler van de 3 topmerken Belbano, Mio Bagno en Simply die stijlvolle badkamers produceren aan heel voordelige prijzen. Je vindt beslist je gading bij de badkamerspecialist van de Vlaamse Ardennen. Bovendien hebben we wel 90% van ons ruime assortiment al op stock. Zo haal je je badkamerbestelling dadelijk af bij ons magazijn; of je nu in de winkel kocht of op de website. Bij Zelfbouwmarkt maken we komaf met lange levertermijnen.

Passen je badkamermeubels, ligbad, toilet of radiatoren niet in je wagen? Geen enkel probleem! Zelfbouwmarkt werkt samen met professionele transportbedrijven die je aankopen met plezier naar Brakel brengen. Ook de randgemeentes Elst, Everbeek, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel, Parike, Sint-Maria-Oudenhove en Zegelsem liggen op de leverroute. Op afspraak en zonder schade komt jouw badkamer sneller dan gedacht jouw richting uit dankzij Zelfbouwmarkt.

Reden om te vieren met enkele lokale Brakelse streekproducten! Wat denk je van een fris bier van De Graal met een spie ambachtelijke kaas?

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Brakel

Aangezien je bij Zelfbouwmarkt echt alles voor je complete badkamer kan vinden, hoef je maar 1 keer transport te regelen. Je bestelt bij ons niet enkel douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels. In onze collectie badkamertegels kies je de tegels die het beste bij jouw vloer of wanden passen.

Verkies je PVC-wandpanelen om je badkamerwand te bekleden? Dumawall produceert voor jou vochtbestendige wanden die je door een handig kliksysteem gemakkelijk zelf kan plaatsen.

Vergeet voor je badkamer ook niet alle nodige accessoires te bestellen. Denk maar aan een zeepbakje, een tandenborstelhouder, je WC-bril, een handdoekrekje en zelfs je handdoeken. De 3 kwaliteitsmerken Allibert, Zack en Wenko creëren duurzame badkamerartikelen aan voordelige prijzen.

Met alle badkamerbenodigdheden onder 1 dak ben je snel gesteld. Een betaalbare badkamer van topkwaliteit voor je huis in Brakel, daar gaan we voor.

Je hebt nog veel tijd over om één van de prachtige wandelroutes in Brakel te volgen. Misschien voltooi je wel alle 8 wandelroutes die dit wandelparadijs doorkruisen.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer-sanitair-brakel

Landelijke_badkamer_brakel_1

Badkamer Brakel: professioneel advies!

Heb je moeilijkheden om je badkamerplannen te realiseren? Duiken er allerlei vragen op? Laat deze badkamerbeslommeringen je niet in de weg staan. Zelfbouwmarkt voorziet je van advies op maat om je droombadkamer te installeren. Jouw badkamer in Brakel is immers uniek en persoonlijk.

Je kan ons steeds contacteren. In de toonzaal staan onze medewerkers je graag te woord om je verder te helpen. Ook telefonisch kan je ons bereiken. En op de website maak je gebruik van de chat.

Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis. We maken graag samen met jou van je Brakelse badkamer een heus wellness paradijs.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top