Badkamers Bilzen: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Bilzen: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Geef het maar eerlijk toe, je hebt al tal van badkamerwinkels en sites bezocht en nog steeds je droombadkamer niet gevonden. Maak het jezelf gemakkelijk en kom meteen naar onze showroom aan de Ring West te Ninove. Na een goed 1,5 uur rijden van Bilzen bereik je de ruime parking van Zelfbouwmarkt met toegang tot een uitgebreid assortiment badkamerbenodigdheden.

Met 6000 m² aan badkamerinspiratie en -ideeën heb je je perfecte badkamer in een oogwenk gevonden. Bovendien kan je je bestelling sneller dan gedacht afhalen bij ons magazijn. Het merendeel van de badkamerartikelen hebben we immers al op stock.

Bestel je via de webshop of heb je geen gepast vervoer om je badkamer op te halen? Laat dit geen struikelblok zijn. Reken samen met ons op de bekwame transportfirma’s die je met plezier je badkamer leveren in Bilzen. Ze rijden ook via de deelgemeenten Beverst, Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Hoelbeek, Hees, Kleine-Spouwen, Martenslinde, Mopertingen, Munsterbilzen, Rosmeer, Rijkhoven en Waltwilder. 

Daarom is Zelfbouwmarkt de badkamerspecialist van Limburg! Sneller dan gedacht en zonder zorgen komt jouw nieuwe badkamer je kant op. Schenk intussen nog even een Biesonder Appelsap in en zie je badkamer al staan glunderen bij je thuis.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Bilzen

Zit je bij het stadhuis van Bilzen in Maaslandse renaissancestijl te dromen van een nostalgische badkamer? Fiets je langs de watermolen bij de Demer en denk je aan je badkamersanitair? Bezoek dan snel onze (web)shop en vind hopen inspiratie voor je complete badkamer. Bestel je stijlvolle badkamertegels uit ons enorme gamma aan keuze. Dumawall produceert voor jou PVC-wandpanelen om de installatie van je zwevend toilet achter te verstoppen. Je plaatst de vochtbestendige panelen snel en als een echte vakman in je badkamer.

De merken Allibert, Zack en Wenko toveren dan weer voor jou de gewenste badkameraccessoires tevoorschijn. Deze topmerken bieden kwaliteitsproducten aan heel scherpe prijzen zodat je jaren duurzaam plezier hebt van je nieuwe badkamer.

Je Bilzense badkamer van topkwaliteit binnen jouw budget: daarvoor moet je bij Zelfbouwmarkt zijn.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamers-bilzen

badkamer-kind-bilzen

Badkamer Bilzen: professioneel advies!

Een bad, douche, toilet, kraan of badkamermeubels uitkiezen is niet zo evident. Er duiken vaak veel vragen op over het hele badkamerassortiment.

Om het je gemakkelijker te maken reikt Zelfbouwmarkt als enige jou de merken Belbano, Mio Bagno en Simply aan. Ze creëren voor jou stijlvolle en duurzame badkamerbenodigdheden aan een hele scherpe prijs.

Bij Zelfbouwmarkt kan je bovendien terecht voor advies op maat. Daarom kan je ons steeds contacteren. Stel je vragen in onze toonzaal aan onze bekwame medewerkers of via de chat op de website. Tijdens de openingsuren kan je ons ook telefonisch bereiken. Zo kan je op beide oren slapen. Je installeert spoedig als een echte vakman je perfecte badkamer bij je thuis in Bilzen.

Kom intussen nog volop tot rust met een Bilzers Dreupken, een natuurlijke oude jenever. Peuzel dan ook nog een Bilzerse Mikkeman op en wees gerust dat met behulp van Zelfbouwmarkt je badkamer helemaal in orde komt.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top