Badkamers Aalter: groot assortiment aan de beste prijs!

Badkamer Aalter: totale badkamerrenovatie of nieuwbouw?

Woon je in Aalter en ben je van plan je badkamer te renoveren of nieuw te bouwen? Bespaar je de moeite van alle badkamerwinkels of sites in de buurt af te struinen op zoek naar jouw ideale badkamer. Die wacht immers al op jou bij de badkamerspecialist van het Meetjesland: Zelfbouwmarkt.

Op een 40 minuutjes rijden van Aalter kom je aan bij onze grote showroom aan de Ring West te Ninove. Daar vind je het uitgebreidste badkamerassortiment van Vlaanderen met 7 speciaalzaken onder 1 dak.

Zelfbouwmarkt is zelfs exclusief verdeler van de merken Mio Bagno, Simply en Belbano. Dit zijn 3 top badkamermerken die steeds stijlvol design met scherpe prijzen combineren. Door Europese groepsaankopen kan Zelfbouwmarkt zo voor jou de prijzen drukken en hebben we zo goed als ons hele badkamerassortiment op voorraad. Of je nu via de webshop of in onze showroom bestelt, je kan je badkamerartikels dadelijk afhalen bij ons magazijn. Vind je zelf niet het gepaste vervoer om je ligbad, je tegels of je sanitair naar Aalter te brengen? Reken dan samen met ons op onze betrouwbare transportfirma’s die jouw nieuwe badkamer op afspraak niet enkel naar Aalter, maar ook naar Bellem, Poeke en Lotenhulle brengen.

Maak komaf met dure kwaliteitsbadkamers en lange levertermijnen en kies je Aalterse badkamer bij Zelfbouwmarkt. Zo heb je nog tijd over om een kijkje te nemen in het kasteel van Poeke, een betoverend middeleeuws kasteel, dat nog steeds erg in smaak valt bij eigentijdse bezoekers.

Ontdek ons badkamerassortiment

Complete badkamers: Aalter

Voor je complete badkamer kan je terecht bij Zelfbouwmarkt. Heb je nood aan inspiratie? Kom dan eerst tot rust in landschapspark Drongengoed of in het Aalterse Hooggoedbos. Een rustgevende wandeling in het Aalterse natuurschoon geeft je meteen alle badkamerideeën die je nodig hebt.

Onze douches, baden, toiletten, kranen en badkamermeubels verleiden je al snel om in actie te schieten. Zo kies je ook de geschikte badkamertegels uit onze volledige collectie of bestel je de PVC-wandpanelen van Dumawall die bij jouw badkamerstijl passen. Ze zijn vochtbestendig en gemakkelijk te plaatsen. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw badkamer om te toveren tot een wellness paradijs.

De afwerking zit hem in de details. Vergeet daarom je badkameraccessoires niet mee te nemen. Je vindt alles om je badkamer tot in de puntjes af te maken bij de kwaliteitsmerken Wenko, Zack en Allibert. Van WC-bril tot zeepbakje, van industrieel tot nostalgisch, het gamma van Zelfbouwmarkt biedt alles om van jouw badkamer een pareltje te maken. Zelfbouwmarkt biedt namelijk een ganse badkamercollectie in jouw gekozen stijl, maar ook binnen jouw budget.

Maak je dus geen zorgen en bestel intussen nog een Sterrebier, begeleid door een STEFke, een plaatselijk bereid pittig en fijnkorrelig worstje. Zo krijg je al snel de smaak voor je perfecte Aalterse badkamer te pakken. Zelfbouwmarkt bouwt mee aan je thuis en maakt zo mee je badkamerdromen waar.

Bekijk alle badkamermeubels
badkamer domino aalter

Badkamer Aalter: professioneel advies!

Een nieuwe badkamer kiezen en installeren zorgt soms voor heel wat frustraties en opkomende vragen. Blijf hier niet mee zitten en ga voor advies op maat naar Zelfbouwmarkt. Met 40 jaar ervaring kan de badkamerspecialist van Aalter ook jou bijstaan om al je badkamerzorgen op te lossen. Ons bekwaam personeel staat je graag bij in onze (web)winkel. Spreek gerust één van onze professionele medewerkers aan. Op de website doe je dit via de chatfunctie. Vanzelfsprekend kan je ons ook telefonisch contacteren.

Al snel kom je te weten hoeveel tegels je precies moet bestellen of welke sanitairaansluitingen je nodig hebt. Met deze en alle andere badkamervragen kan je steeds bij Zelfbouwmarkt terecht.

Zo installeer je al snel jouw ideale badkamer als een echte pro met de hulp van Zelfbouwmarkt bij je thuis in Aalter.

Klik hier voor ons volledig aanbod badkamermeubels
Top