Badwand kopen? Badwanden: ruime keuze in toepassingen, stijlen & design!

Badwand: design & functionaliteit!

 

Met de toenemende populariteit van baden worden de mogelijkheden in stijl, design en vormgeving steeds uitgebreider. Badwanden evolueren uiteraard mee en kennen intussen al heel wat opties. 

Er is keuze uit verschillende materialen voor de badwanden: glas of kunststof. Als je kiest voor een glazen douchewand of badwand, dan gaat het meestal om veiligheidsglas. Badwanden uit kunststof daarentegen zijn doorgaans iets minder duur, maar ook minder makkelijk te reinigen en gevoeliger voor krassen. Daarom wordt meestal geopteerd voor een glazen badwand. De profielen bestaan meestal uit aluminium.

Een glazen badwand tilt je badkamer echter naar een hoger niveau en zorgt voor een instant luxe gevoel. Een glazen badwand heeft veel voordelen waaronder duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Een glazen badwand creëert eveneens een verruimend effect.

De badwand kan aan ieders behoefte worden aangepast door de vele beschikbare glassoorten en verschillende profielafwerkingen. Bovendien komt het multifunctionele karakter ook tot uiting in de installatiewijze die aan verschillende soorten badkuipen kan worden aangepast: tussen twee muren of in een hoekopstelling, er is altijd een oplossing die inspeelt op jouw situatie.

Het perfect installeren van de badwand is essentieel voor een goede waterdichte afsluiting.  Zo kan je ongestoord douchen zonder dat het water op de vloer spat.

Douchegordijnen, beschikbaar in alle maten, zorgen er samen met de badwand voor dat je badkamer niet omgedoopt wordt tot een lokaal zwembad.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van badwanden, informeer je er verder bij de adviseurs, badkamerspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

badwand-glas
badwand
Top