Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt

Artikelen in Wandlampen

15 artikelen met   wis alle filters

Surf onmiddellijk naar alle producten

Wandverlichting: decoratieve lampen met ruime keuze in designs & materialen!


Wandlampen: aandachtspunten & toepassingen


Wandverlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur en is bepalend voor de sfeer & gezelligheid in huis. Zowel vanuit praktisch oogpunt als vanuit decoratief oogpunt doe je er goed aan om er voldoende aandacht aan te besteden.
Wandlampen zijn hét ideale voorbeeld van dé perfecte mix tussen functionaliteit & stijlvolle decoratie!

Wandlampen worden aan de wand bevestigd en bepalen mee de sfeer binnenshuis. Bij wandverlichting heb je helemaal niets nodig om de lamp op te zetten. Hierdoor kan er in kleinere ruimtes sfeer gecreëerd worden zonder ruimte te verliezen.
Wandlampen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, vaak om iets te accentueren, soms louter functioneel en in andere gevallen om het gezellige, decoratieve interieur wat meer in de verf te zetten!

Naast de basislichtpunten aan het plafond en enkele aanvullingen met hanglampen of staande lampen, zijn wandspots een veelzijdige en efficiënte manier om te ‘spelen’ met licht.

Wandlampen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, designs, formaten, kleuren & stijlen.

Je kan het aanbod wandverlichting (wandlampen) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in wandverlichting, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

De laatste nieuwtjes in je mailbox?

De zelfbouwmarkt nieuwsbrief geeft je een duidelijk overzicht van de productaanbiedingen, evenementen, workshops, promoties, kortingen & voordeelacties. Daarbovenop schotelen we jou ook een portie doe-het-zelf-inspiratie voor! Nog niet ingeschreven? Doe het snel!