Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt

Artikelen in Gevelpanelen

1 artikelen met   wis alle filters

Surf onmiddellijk naar alle producten

Gevelbekleding: sidings met klasse & stijl, dé ideale gevelrenovatie!


Buitenpanelen: voordelen van sidings

Sidings gevelbekledingen combineren de voordelen van PVC met die van hout. Deze gevelbekledingen bundelen de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof met de natuurlijke look van hout. Verschillende kleuren afmetingen zijn beschikbaar.

Sidings worden geproduceerd uit hardschuim PVC afgewerkt met een gecoëxtrudeerde bovenlaag. Een gevelbekleding met sidings hoeft dus zeker niet onder te doen voor andere vormen van gevelbekleding.

Voordelen van gevelbekleding (sidings): 

  • sterk & stijlvol
  • duurzaam & onderhoudsvriendelijk
  • slag- en stootvast
  • vorst- en uv-bestendig
  • isolerend
  • makkelijk en snel te plaatsen

Je kan het aanbod gevelbekleding snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

De laatste nieuwtjes in je mailbox?

De zelfbouwmarkt nieuwsbrief geeft je een duidelijk overzicht van de productaanbiedingen, evenementen, workshops, promoties, kortingen & voordeelacties. Daarbovenop schotelen we jou ook een portie doe-het-zelf-inspiratie voor! Nog niet ingeschreven? Doe het snel!