Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Ariston

Ariston waterverwarming en verwarmingsproducten

Ariston is onderdeel van de Ariston Thermo Group, deze laatste is een wereldspeler binnen verwarming en warmwaterbereiding. Ariston is de wereldwijde expert in waterverwarming en verwarmingsproducten en biedt consumenten over de hele wereld efficiënte Italiaanse topoplossingen aan voor maximaal comfort.

In 2000 hebben ze de warmtepomp(boilers) geïntroduceerd die volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.

Warmtepompboilers zijn ecologisch en zuinig voor de productie van warm water. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke oplossing.

Kies voor een warmtepompboiler en bespaar tot 70% energie tov een elektrische boiler!

Deze warmtepompboilers van Ariston zijn op bestelling verkrijgbaar van 100L tot 240L.

Dankzij zijn wereldwijde expertise en grondig inzicht in wat consumenten nodig hebben, wint het merk al meer dan 50 jaar lang het vertrouwen van miljoenen gezinnen over de hele wereld en verkoopt het producten in meer dan 150 landen.

WAARDEN VAN HET MERK ARISTON

ZORG

Elke dag opnieuw denken we in de eerste plaats aan consumenten en partners. We streven ernaar hen de beste oplossingen en diensten aan te bieden die inspelen op hun behoeften en vereisten, zodat ze hun actieve leven kunnen verbeteren en vereenvoudigen.

RESPECT

Wees verantwoordelijk voor de toekomst en besef dat we het verschil kunnen maken. Daarom respecteren we elke dag opnieuw het milieu en zoeken we naar duurzame oplossingen, vanuit een grondig inzicht in de verschillende culturen waarmee we samenleven en aandacht voor de uiteenlopende behoeften.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top