Aquanova

Badkameraccessoires & textiel Aquanova

Ben je op zoek naar originele producten om de inrichting van uw badkamer een bijzondere en persoonlijke toets te geven? Dan loont het beslist de moeite om eens op ontdekkingsreis te trekken doorheen het aanbod van Aquanova. Zij leveren textielproducten en accessoires voor de badkamer, zoals handdoeken, badjassen, douchegordijnen, badmatten, zeepjes en andere producten voor de persoonlijke verzorging,  en nog tal van badkameraccessoires. Maar ook voor de keuken of voor de slaapkamer kan je bij hen terecht; denk maar aan bedlinnen, spreien, keukenhanddoeken, ovenwanten enz. 

Bij Aquanova staat origineel ontwerp centraal. Dit is te merken aan de voortdurend nieuwe, innovatieve producten, kleuren en designs van het assortiment: bij Aquanova is er altijd weer iets nieuws te ontdekken.
Het eigen creatief team van Aquanova ontwikkelt totale lifestyleconcepten met een sterke eigen signatuur. Kleur en design van alle producten worden op elkaar afgestemd, zodat je over een uitgebreid scala aan variatiemogelijkheden beschikt.

Samen met een doorgedreven kwaliteitsdenken heeft dit gezorgd voor een stevig imago van het merk, zowel bij consumenten in de landen van de EU als daarbuiten.

Dit ijzersterk merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod van badkameraccessoires & textiel (badjassen, badmatten,...) én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top