Allibert douchecabine: topmerk aan scherpe prijzen!

Allibert douchecabine: elegant design

Met meer dan veertig jaar ervaring is Allibert een van de meest gerenommeerde fabrikanten van badkamers en alles wat erbij hoort. Allibert biedt totaaloplossingen voor de renovatiet of installatie van je badkamer!

Allibert douchecabines staan voor kwaliteit, design, innovatie en expertise.
Naast deze karakteristieken is er bij de Allibert douchecabines een brede waaier aan modellen, groottes, stijlen en vormen beschikbaar!

Elke Allibert douchecabine heeft een unieke uitstraling: je hoeft zeker niet te twijfelen, er zit er zeker eentje bij die perfect bij uw badkamer past.
Allibert ontwikkelde zelf het unieke materiaal Toplax®: een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal op basis van acrylplaat.
Bovendien draagt Allibert zorg voor het milieu en poogt het zo ecologisch mogelijk te produceren!  

Als je kiest voor Allibert douchecabines, naast de andere merken van douchecabines, inloopdouches,... dan kies je zeker voor betrouwbare kwaliteit aan een ongeziene prijs!
 

allibert-doucecabine

allibert

Allibert douchecabines: topkwaliteit

Dankzij de unieke aankoopstrategie van Zelfbouwmarkt bieden we het hele jaar door uiterst scherpe promoties op Allibert douchecabines en inloopdouches.

Je kan het aanbod Allibert douchecabines of inloopdouches snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top