Mobiele airco: comfort & verkoeling binnenshuis!

Mobiele airco: aandachtspunten

Een mobiele airco koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. De airco onttrekt de warme lucht uit de ruimte, koelt ze en blaast die weer uit langs de voor- of bovenzijde van het apparaat. De warme lucht wordt via een afvoerslang naar buiten afgeleid.

Een mobiele airco zorgt voor aangename verkoeling en comfort tijdens warme, zwoele zomerdagen.

Aangezien deze verplaatsbaar zijn kan je de airco mee verhuizen naar de ruimte waar je op dat moment verkoeling nodig hebt. Met de mobiele airco kan je dus verschillende kamers afkoelen (vanzelfsprekend op verschillende momenten). Op een warme zomerdag kan je bijvoorbeeld overdag je woonkamer koelen en ‘s avonds je slaapkamer.

Daarnaast is de installatie hiervan ook zeer eenvoudig en komen er geen extra installatiekosten aan te pas aangezien je dit volledig zelf kan en ook mag plaatsen. Deze mobiele airco’s zijn stekkerklaar, je dient enkele de gewenste temperatuur in te stellen en “klaar is kees”!

Mobiele klimatisatie is vaak voorzien van een ionisator. Deze ionisator zuivert de lucht, waardoor schimmels, pollen en stof uitgefilterd worden. Elke ruimte beschikt hierdoor over gezonde en veilige lucht.

In tegenstelling tot vaste aircotoestellen liggen de kosten voor mobiele airco’s veel lager. Als je dus zelden de airconditioning aanlegt, opteer je beter voor deze goedkope, draagbare airco.

Onze mobiele airco’s beschikken over een timerfunctie en een afstandsbediening wat resulteert in extra comfort.

Daarnaast zijn ze ook zuinig met hun energieklasse A.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in mobiele klimatisatie, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

airco-mobiel
airco-mobiel-display
Top