Achterdeuren: ruime keuze, dé scherpste prijzen!

De meeste aandacht gaat uit naar de voordeur, toch is een goede achterdeur even belangrijk en het belang ervan niet te onderschatten. Een goede achterdeur houdt de warmte binnenshuis en houdt ongewenste bezoekers buiten. De achterdeur is vaak de plaats waar inbrekers ongezien proberen binnen te geraken. Hiervoor is het belangrijk te kiezen voor een goed beveiligde achterdeur. Naast de functionele kant, wil het oog ook wat en Zelfbouwmarkt helpt je hier graag bij. Zowel voor achterdeuren in standaardafmetingen als op maat kan je bij ons terecht.

Bekijk alle achterdeuren

Achterdeur: elegant design

Binnen het assortiment standaardmaten kunt u kiezen uit PVC, Hout of aluminium uitvoering.

Net zoals PVC voordeuren zijn PVC achterdeuren te verkrijgen in één afmeting 980 x 2180mm en kan u kiezen tussen een witte of antraciet/witte achterdeur..

Is de algehele stijl van uw woning eerder modern, dan is een aluminium deur, door haar strakke lijnen, de ideale achterdeur. Aluminium is zeer stevig, waardoor de kans op barsten of uitzetting verminderd. Net zoals PVC, is aluminium volledig recycleerbaar. Naast de eigenschap van milieuvriendelijke deur, is aluminium zeer inbraakveilig. Aluminium deuren zijn verkrijgbaar in de meest courante standaardmaat in de kleur titangrijs/wit

Kiest u voor een unieke uitstraling, dan is een houten achterdeur de ideale keuze. Zelfbouwmarkt biedt één model binnen de houten achterdeuren aan, namelijk een uitvoering in dennenhout met als afmeting 980 x 1980mm. In tegenstelling tot PVC en aluminium achterdeuren is bij een houten voor- en/of achterdeur onderhoud van groot belang. Om de zoveel tijd moeten houten deuren behandeld worden.

Alle drie types achterdeuren zijn gekenmerkt door hun goede isolerende werking. Dit houdt geluiden van tuinonderhoud of spelende kinderen in de tuin, waardoor u hier binnen weinig hinder van ondervindt.Achterdeuren op maat: functioneel-esthetisch

Vindt u uw ideale achterdeur niet bij de standaardmaten? Zelfbouwmarkt maakt ook achterdeuren op maat. Achterdeuren op maat worden aangeboden in PVC en hout uitvoering. De juiste afmetingen zijn het enige wat hiervoor nodig is.

Kiest u voor een PVC achterdeur op maat, dan heeft u keuze uit 18 kleuren. Op deze manier past ook uw achterdeur bij de rest van uw woning en kan u de algehele woningstijl doortrekken.

Een houten achterdeur is in tegenstelling tot PVC achterdeuren onderhoudsrijker. Beide types achterdeuren, zowel hout als PVC, bieden een zeer goede isolatie.

Onze deurafdeling bestaat uit ... deuren, kom zeker eens kijken en vind uw ideale achterdeur. Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij onze deurspecialisten in onze toonzaal in Ninove.

Top