Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Ariston boiler kopen? Ontdek uw Neotherme boiler bij Zelfbouwmarkt!

Een elektrische Neotherme boiler

Kiest u voor de verwarming van uw badkamer ook voor de kwaliteit van een Aristion boiler? Met een boiler van Aristion hebt u heel wat mogelijkheden, en bij Zelfbouwmarkt vindt u deze boilers ook nog eens tegen een bijzonder scherpe prijs. Neotherme biedt u een ruim assortiment elektrische boilers.

Een elektrische boiler is kleiner dan een gasboiler, vraagt minder onderhoud en kan vrijwel overal geplaatst worden: een stopcontact en waterafvoer volstaan. In tegenstelling tot een gasboiler heeft een elektrische boiler Neotherme geen gas-, lucht- of rookafvoer nodig. U hoeft zich met uw Aristion boiler dus geen zorgen te maken over verbrandingsgassen, noodzakelijke verluchting of CO-risico’s.


Een Ariston boiler in allerhande maten

Elektrische Ariston boilers vindt u bij Zelfbouwmarkt in uiteenlopende maten. Zo kiest u een Ariston boiler helemaal op maat van uw wensen en behoeften. Is een onderbouwboiler met een volume van 10 of 15 liter voldoende? Deze kleine boilers zijn ideaal voor lavabo’s of wastafels. Zoekt u een Ariston boiler voor de warmwatervoorziening van uw bad of douche? Dan kiest u voor een groter formaat boiler.

U hebt dan de keuze uit een Aristion boiler met een volume van 100, 150 of 200 liter. Er is altijd een boiler op maat van uw badkamer én uw gezin.

Wilt u een elektrische boiler Aristion plaatsen en bent u op zoek naar een scherpe prijs voor deze boilers? Dan zit u goed bij Zelfbouwmarkt. Wij bieden u steeds voordelige promoties op ons gamma kwalitatieve Aristion boilers. Ontdek de verschillende modellen vandaag nog op deze website en in onze toonzaal in Ninove, en vindt voordelig een geschikte Aristion boiler.

Top