De perfecte start

Niels groeide op in een wijk met zijn vrienden op wandelafstand. Ook dit was één van de aspecten om rekening mee te houden bij de zoektocht naar zijn eigen stek. Hij stuitte op een nieuwbouwproject in Geraardsbergen, dichtbij zijn ouders, zus en nichtje. Hij was meteen verkocht.

getuigenis-niels

Nieuwbouw met een eigen karakter

Na een loopbaan van 3 jaar bij Zelfbouwmarkt, waar Niels kennismaakte met mooie materialen en producten die je niet overal vindt, begon hij vastbesloten aan de afwerking van zijn nieuwe woonst.

Niels steekt graag de handen uit de mouwen en wist door zijn ervaring bij Zelfbouwmarkt precies wat hij wou! Een strakke maar gezellige thuis met veel lichtinval.


getuigenis-zelfbouwmarkt-decoratie


Klein, maar toch groot

Het huis is niet bijzonder groot, maar toch voelt het allesbehalve klein aan. Niels is veel met interieur bezig en probeert het esthetische te combineren met de praktische kant. In de badkamer bijvoorbeeld, stelde Niels te laat vast dat de wc niet ingewerkt was in de muur. Daarom heeft hij een wand gemaakt over de hele lengte van de ruimte zodat je toch de indruk krijgt dat de wc uit de muur komt.


Mijn keukeneiland, mijn vrijheid

Het belangrijkste centraal element in huis is het keukeneiland!

getuigenis-zelfbouwmarkt

“Als ik ga sporten en een snelle hap klaarmaak, pik ik nog snel het nieuws mee op de televisie aan de muur, maar soms mag het ook wat langer duren: wanneer er vrienden op bezoek komen voor mijn befaamde spaghetti. Terwijl zij alvast een aperitiefje nuttigen aan tafel of in het salon, kan ik tijdens het kokkerellen gezellig meepraten.”

getuigenis-niels
getuigenis-niels

getuigenis-niels

Praktisch is "my middle name"

Net zoals in de keuken loopt ook in badkamer alles op wieltjes. Iedere ochtend staat Niels gemiddeld 3 minuten in zijn inloopdouche. Hij maakt hiervoor gebruik van “Kerdi”, een innovatief systeem waarbij de inloopdouche perfect geïntegreerd is in de badkamer. De inloopdouche heeft geen drempels of verhoogje en is dus zeer toegankelijk.

getuigenis-zelfbouwmarkt-interieur

Mijn huis, mijn thuis

Intussen is het huis van Niels bijna volledig af en is hij trots op het resultaat. Nichtje Lore heeft het er prima naar haar zin. Ook zij voelt zich hier helemaal thuis en dat komt niet alleen door mijn dwergkonijn Rambo.

getuigenis-niels
Top