Een kleurrijk nest voor groot en klein…


Luc Roymans, fotograaf en vader van twee kinderen, besloot samen met zijn vriendin hun rijhuisje met minituintje een nieuwe, verfrissende, stijlvolle look te geven.

Een leuk(e) (t)huis, met eigen karakter

Het huis is niet zo heel groot, maar heeft enkele grote troeven, zoals de goede lichtinval, waardoor het huis zeer ruim aanvoelt. 

Luc speelt heel graag met kleur en geeft de kastjes in MDF in de keuken en in de badkamer regelmatig een nieuw likje verf.


getuigenis-luc

“Ik vind het leuk om telkens weer met passende decoratie aan te vullen. Die shop ik zo’n beetje overal; ook bij Zelfbouwmarkt heb ik al heel wat leuke items ontdekt en een plaatsje gegeven in ons interieur. Met een minimum aan kosten, creëren we hier zo telkens weer een aparte sfeer.”


 

getuigenis-luc

Kids proof!

Met kinderen in huis, die graag overal spelen, heeft Luc ervoor gekozen de vloeren kidsproof  te maken door te kiezen voor een betonvloer en keramisch parket. Ook in de badkamer mochten de kinderen helpen kiezen in de showroom van Zelfbouwmarkt


Verslaafd aan verlichting

Luc heeft een zwak voor verlichting en staat er van versteld dat Zelfbouwmarkt kort op de bal speelt als het aankomt op innovatie & trends inzake verlichting.

“Ik kom regelmatig thuis met een nieuwe leuke armatuur of trendy lamp”


getuigenis-luc
Top