Zoals het klokje thuis tikt…

Laurence is apotheker en haar vriend runt een fietsspeciaalzaak in Gent. Samen kochten ze een landelijke woning en renoveerden deze gedurende 8 maanden met tal van decoratie-items uit de Zelfbouwmarkt toonzaal. Hun relaas...

getuigenis-laurence

Wit als basis

Kunst en interieur zijn Laurence haar passie en ze had een perfect beeld over hoe haar thuis moest aanvoelen. Toch is het niet altijd evident om de juiste keuzes te maken. Laurence houdt enorm van wit en schilderde alle muren en de radiatoren effen wit, als basis.


Hier kom ik tot rust

Natuurlijke materialen zoals hout en metaal zijn tijdloos en geven een zekere authenticiteit aan je interieur. Laurence trok deze lijn helemaal door, zodat ook in de inrichting de warme en zachte materialen en kleuren terugkwamen. De basis is heel rustig en tijdloos, waardoor ze zich helemaal thuis voelt.

getuigenis-laurence

 

Het huis van het jonge koppel groeit naarmate ze erin wonen. Want tenslotte hoe meer je ergens bent, hoe beter je weet wat je ermee wil.
Rome & Keulen werden immers ook niet op één dag gebouwd.

 


 

getuigenis-laurence

“Ik weet heel goed wat ik mooi vind en denk dat ik ook vrij goed kan inschatten of een bepaald stuk in mijn interieur zal inpassen, maar wat ik onvoldoende heb, is technische kennis. En dat is precies wat ik bij mijn favoriete speciaalzaak in Ninove vind. Ik ben bijvoorbeeld een grote fan van de afdeling vloeren met een zeer ruim assortiment.”


Laurence Windels is, naast haar hoofdberoep als apotheker, ook een fervente blogster!


getuigenis-laurence
getuigenis-laurence
Top