De groene Vlaams-Brabantse long: het Pajottenland!

Inspirerende nieuwbouw op Pajotse bodem

Stijn is succesvol ondernemer en Katrien is onderzoekster in de chemische sector. Samen willen zij hun gasten verwelkomen in een open ruimte. Alles is zo veel mogelijk open, waardoor er ook maar weinig kasten in de woonruimte staan.

Een zicht op oneindig...

De woning is op verschillende niveaus gebouwd, in lijn met het karakter van het Pajottenland. Ook bij de inrichting hebben Katrien en Stijn rekening gehouden met het landelijke dat hen omgeeft. De achterwand van hun woning is volledig beglaasd, waardoor het prachtige zicht op het Pajottenland helemaal binnen gehaald wordt.

 

getuigenis-stijn-katrien

Hier in huis wordt geleefd!

Bij de inrichting was verlichting het belangrijkst. Volgens Katrien moet je voor elke sfeer een geschikt licht hebben. Katrien steekt het meeste tijd in het interieur en koos de volledige keuken bij Zelfbouwmarkt, alsook de overgordijnen Elégance die de volledig beglaasde achterwand bedekken.

Het koppel met twee kinderen gaat duurzaam door het leven, dit is dan ook een belangrijke factor bij de inrichting van hun woning geweest. Ze willen binnen een paar jaar geen problemen krijgen op diverse plaatsen.

getuigenis-stijn-katrien

“Allerlei duurzame oplossingen vind je bij Zelfbouwmarkt aan betaalbare prijzen, we hebben nog geen seconde spijt van onze aankopen bij Zelfbouwmarkt”


 

Top