Terug naar de essentie

Gravin de Lalaing, baat de prachtige 18e eeuwse "B&B Hof van Lier" uit in Zandbergen. De familie van haar echtgenoot, die sinds jaar en dag de Kasteelhoeve bewoonde, hebben de hoeve laten heropbouwen in 1752. Na jaren van leegstand wou Gravin de Lalaing het leven terugbrengen in de hoeve en besloot er een B&B van te maken.

getuigenis-gravin

Naar het voorbeeld van wabi sabi, een Japanse levensfilosofie die pleit voor een terugkeer naar de natuur, imperfectie omarmt en ruwe materialen eert, heeft Gravin de Lalaing deze filosofie zo veel mogelijk proberen toepassen bij de inrichting van de B&B.

Videogetuigenis Gravin de Lalaing


getuigenis-gravin
getuigenis-gravin

In de B&B kan je je laten verrassen door het huisgemaakte brood, gebakken in het eeuwenoude bakhuisje, alsook door de huisbereide confituur en de verse eieren van eigen kweek.


Lokale pareltjes

Bij de renovatie van de keuken van het kasteel ontdekte de Gravin wat de lokale markt te bieden had. Bij deze ontdekkingstocht kwam ze bij Zelfbouwmarkt terecht, waar ze ondertussen al jaren een trouwe fan van is.

getuigenis-gravin

“Ik vind er steevast kwaliteit tegen een correcte prijs. Voor mij is het bijzonder fijn dat ik er in de verschillende afdelingen zoveel verschillende stijlen vind”


getuigenis-gravin
getuigenis-gravin

“Telkens ik naar de winkel kom, moét ik gewoon even de nieuwste badkameraccessoires checken. In de B&B hebben we gelukkig veel badkamers en die kleed ik allemaal op de gepaste manier aan”


 

Top