Mijn keuken, mijn heiligdom!

Benedikte houdt van koken. Ze is vooral bezig met gezonde en verse voeding en net om die reden wou ze een nieuwe keuken, en ze is er hoorndol op.

getuigenis-benedikte

“Ik ben hier graag alleen, maar nog leuker vind ik het als we samen zijn. Hét moment om onze plannen en ervaringen met elkaar te delen”


 


Benedikte en haar man zijn beiden jurist en kochten vijf jaar geleden hun huis. Hierin wordt er geleefd.  De voordeur staat steeds open en aan tafel schuiven ze makkelijk enkele stoelen bij.


Meteen raak

Het inspiratiemagazine en de radiospots trokken Benedikte over de streep om op verkenning te gaan bij Zelfbouwmarkt. En met succes, in de keukenafdeling zag ze meteen wat ze wou.

Wanneer het weer het ’s zomers toelaat trekken Benedikte, haar man en de kinderen de tuin in. Om ten volle te kunnen genieten van hun terras ging ze te rade bij Zelfbouwmarkt en de specialist terzake bood hen de ideale oplossing: een terrasoverkapping!

getuigenis-benedikte

getuigenis-benedikte

Ontspannen in de sofa

Op het einde van de dag wacht de sofa hen op voor een leessessie.

In het weekend zijn de kinderen heer en meester over het gebeuren rond de sofa en mogen ze de programma’s kiezen waarnaar het gezin die avond zal kijken.

Op die manier kunnen ze ideaal het weekend inzetten.


Waarom kiezen voor totaalconcepten bij Zelfbouwmarkt?

Hoe verloopt het contact met de adviseurs?

Keukens van Zelfbouwmarkt: types & waarom?

Top