Hard werken, hard genieten...

getuigenis-zelfbouwmarkt-decoratie

Ann-Sophie en Andy hebben als zelfstandigen beiden een druk leven, wat hen niet altijd toelaat te verpozen in de zetel.

Naast de passie voor hun job – Ann-Sophie als uitbater van “Den Boskouter” en Andy als uitbater van een speciaalzaak voor wild en gevogelte –  zijn ze sinds kort gedreven om te bouwen aan hun nieuwe thuis. 

Ieder zijn kwaliteiten!

Andy is avontuurlijk qua karakter, steekt graag de handen uit de mouwen en is zeker niet vies van “grof werk”. Hierdoor besteedt hij maar al te graag zijn vrije tijd aan de bouw en afwerking van hun huis.

Ann-Sophie houdt zich het liefst vooral bezig met de inrichting van hun huis en geeft het een vrouwelijke toets, die persoonlijke invulling van het interieur is iets waar ze enorm van houdt. Bij Zelfbouwmarkt vindt ze altijd precies wat nodig is voor de decoratieve aankleding van hun huis.


“Lekker efficiënt – we hebben niet veel tijd hé – dat je er zoveel verschillende zaken onder één dak vindt” ~ Ann-Sophie    


getuigenis-anne-sophie

Liefde voor familie

Ann-Sophie hecht veel belang aan mooie familiemomenten en momenten met vrienden. Dit reflecteert zich ook in haar werkleven, waar ze graag mensen een welkom-gevoel geeft en haar collega’s in de watten legt.


getuigenis-zelfbouwmarkt

Zelfde golflengte

Ann-Sophie en Andy hebben dezelfde smaak: ze houden beiden van ruimte, rust en gezelligheid. Privacy en voldoende lichtinval zijn heel belangrijk voor het koppel. Ze hebben er daarom voor gezorgd dat je van op de straat weinig inkijk hebt. De landelijke stijl van buiten hebben ze zo consequent mogelijk doorgetrokken naar binnen toe. Verlichting is zeer belangrijk om de juist sfeer te creëren in huis, volgens Ann-Sophie.

getuigenis-zelfbouwmarkt-interieur
getuigenis-anne-sophie

Lekker eten hoort bij hun levensstijl en jobs, waardoor de keuken een belangrijke plaats in hun huis inneemt. Net hierom is de keuken centraal geplaatst.

Mijn huis, mijn thuis

Samen met hun drie kinderen wordt hun nieuwe woonst een oase van rust voor iedereen.
Sylke krijgt een hippe tienerkamer waar ze zich kan terugtrekken en de jongens krijgen een stek op maat. Familie is het belangrijkste wat er is en daarom moet dit huis een thuis zijn voor hen allemaal!

getuigenis-anne-sophie
getuigenis-anne-sophie
Top