Geberit toiletten: ruime keuze, scherpe prijzen!


Geberit wc: topmerk, topkwaliteit 

Geberit heeft al tientallen jaren ervaring in de sanitaire wereld, het biedt complete oplossingen voor de wc, waarbij design en werking perfect hand in hand gaan.
Met een Geberit wc kies je voor kwaliteit gebaseerd op ervaring. De geschiedenis van het Zwitserse bedrijf gaat terug tot 1874 en de Belgische vestiging bestaat intussen al meer dan veertig jaar. De Geberit hang wc is doorheen de jaren mee geëvolueerd en staat garant voor duurzaamheid, innovatie en design.

Een ruime keuze Geberit toiletten is beschikbaar.
Bij een Geberit hangtoilet met inbouwspoelreservoir wordt de nadruk op flexibiliteit en innovatie meteen duidelijk.

Met multifunctionele en stevige installatie-elementen voor inbouwreservoirs geniet je jarenlang onbezorgd van het comfort van uw Geberit hang wc.
Is de wand waartegen je de hang wc wil plaatsen niet stevig genoeg om het gewicht van het toilet te dragen? Dan biedt het Duofix-systeem dé perfecte oplossing.

De Geberit hangtoilet in een notendop:

  • Ruimtebesparend
  • Elegant & stijlvol design
  • Ecologische spoeloplossingen: minder waterverbruik
  • Dalende waterfactuur
  • Dé hygiënestandaard
toilet-geberit
toilet-geberit-1

Inbouwreservoir-geberit

Geberit toilet: vele designs & stijlen

Geberit toiletten zijn er in vele uiteenlopende afmetingen en stijlen. 

Je kan het aanbod hangtoiletten (of hang wc's) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top