Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt

Badkamerspecialist nodig? De Badkamershowroom van Zelfbouwmarkt!

Zelfbouwmarkt, uw badkamerspecialist

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist? Dan bent u bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres. In onze badkamerwinkel vindt u alles wat u nodig hebt.

Baden, douches, badkamermeubels, kranen, radiatoren en nog veel meer. De badkamershop van Zelfbouwmarkt biedt u een ruime keuze aan modellen, stijlen en merken.

Als badkamerspecialist staan we met onze badkamer shop niet alleen garant voor scherpe prijzen, maar bieden we u ook professioneel advies op maat.

Een badkamer is een van de centrale ruimtes in uw woning. Droomt u van een nieuwe badkamer of wilt u uw badakmer renoveren? Dan helpen onze badkamerspecialisten u graag op weg. Zij kennen het assortiment van onze badkamer winkel door en door en geven u uitleg over de producten en accessoires die het best beantwoorden aan uw behoeften en wensen.

Als specialist onder de badkamerwinkels biedt Zelfbouwmarkt je ook de mogelijkheid het assortiment online te verkennen. Alle badkamers vindt u in onze  ruime toonzaal, waar u heel wat producten van dichtbij kunt bekijken. Ook op deze website vindt u boordevol informatie om uw bezoek rustig voor te bereiden.


Badkamerspecialist in hart en nieren

Zelfbouwmarkt is dé badkamerspecialist die u helpt de badkamer van uw dromen te realiseren, binnen het budget dat u beschikbaar heeft. In onze badkamerwinkel vindt u kwalitatieve producten van gerenommeerde merken, vaak met interessante promoties.

Van badkamerwinkels verwacht u, naast een kwalitatief en budgetvriendelijk assortiment, ook informatie en ondersteuning. Op de website van Zelfbouwmarkt vindt u heel wat praktische informatie, alsook tips & tricks.

In onze badkamershowroom kunt u terecht bij onze adviseurs.

Op zoek naar een badkamerspecialist? Ontdek ons ruime gamma op deze website, en spring zeker eens binnen in onze badkamershowroom in Ninove.