Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Gefeliciteerd met je keuze!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Badkamers Vlaams-Brabant? Zelfbouwmarkt, uw badkamerspecialist!


Badkamers in Vlaams-Brabant

Zoekt u een specialist voor badkamers in Vlaams-Brabant? Kijk dan even over de provinciegrenzen heen. Op slechts een halfuurtje rijden van Brussel vind je de ruime winkel van Zelfbouwmarkt.

Onze toonzaal van maar liefst 6000 m² bevindt zich aan de Ring-West in Ninove. Het uitgebreide en scherp geprijsde assortiment, de vlotte bereikbaarheid en de ruime parking maken een bezoek aan Zelfbouwmarkt de moeite waard voor wie op zoek is naar badkamers in Vlaams-Brabant.

Het Oost-Vlaamse Ninove bevindt zich maar net voorbij de grens met Vlaams-Brabant. Wie badkamers zoekt in Vlaams-Brabant hoeft dus niet veel extra kilometers af te leggen om het voordelige badkamerassortiment van Zelfbouwmarkt binnen handbereik te hebben.
Wees snel voor de badkamers in Vlaams-Brabant!

Zelfbouwmarkt bestaat ruim dertig jaar en weet met zijn unieke concept klanten uit heel België voor zich te winnen. Bij ons vind je alles voor het bouwen en verbouwen van jouw woning, én dit allemaal onder één dak. Ons ruime aanbod badkamers is ook in Vlaams-Brabant enorm populair.

Het succes van een kwalitatief aanbod in combinatie met een ruime keuze en een persoonlijke service verspreidt zich immers als een lopend vuurtje. Kwaliteitsvolle designproducten van topmerken voor badkamers in Vlaams-Brabant vind je bij Zelfbouwmarkt, net als budgetvriendelijke ontwerpen van onze exclusieve merken.

Bij een bezoek aan onze toonzaal staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om je vragen te beantwoorden. Jouw bezoek voorbereiden kan via deze website. Je vindt er een schat aan praktische informatie over onze producten en diensten voor badkamers in Vlaams-Brabant.

Wil je zelf aan de slag? Informeer dan in onze toonzaal naar onze voordelige producten van badkamers in Vlaams-Brabant.

Top