Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Panier

Vous n'avez pas encore d'articles dans votre panier.

Rajoutez de nouveaux articles

205 artikelen gevonden

in "Papier peint intissé"
Affichez plus de résultats Shape

Il y a encore 190 résultats


Behangpapier: een veelzijdig aanbod in lijn met je interieur!


Behangpapier: klassieke techniek én toch modern

Dit behangpapier verschilt qua ontwikkeling en techniek niets van het behangpapier dat vroeger de muren van je grootouders bekleedde. Het is het traditioneel behang op basis van papier.
Uiteraard zijn het design, de stijl, de kleuren, de motieven & patronen mee geëvolueerd met de interieurtrends, groot verschil met de andere behangsoorten is dat dit soort behangpapier meestal iets goedkoper is.

Behangpapier kopen is hoofdzakelijk een kwestie van smaak. Ideaal is dat je behangpapier perfect aansluit bij de andere interieurdecoratie-elementen zodat je een mooi geheel vormt.

Hou rekening met het feit dat behangpapier de ruimte optisch kan vergroten of verkleinen. 

Je kan het aanbod behangpapier snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom, waar een zeer breed scala aan behangpapier beschikbaar is, en ontdek er de onweerstaanbare prijzen. Informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 


Peut-être intéressant pour vous

Les dernières nouvelles dans votre mailbox?

La Newsletter de Zelfbouwmarkt vous accorde un résumé de toutes les promotions imbattables, des événements, des workshops, des ascuces, de l'inspiration, etc... Pas encore inscrit? N'hésitez pas!

Top