Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Stoomcabine kopen? Stoomdouches aan scherpe prijzen bij Zelfbouwmarkt!

Een stoomdouche: douche en hammam in één

Met een stoomdouche kiest u resoluut voor wellness in uw badkamer. Een stoomcabine combineert de efficiëntie van een douche met de weldadige effecten van een stoombad of hammam. Een stoomdouche kan dus zowel gebruikt worden om gewoon te douchen als om te genieten van de ontspannende en gezonde invloed van de stoomcabine.

Zo hebt u in één toestel dagelijks gebruiksgemak en luxueuze ontspanning verzameld, op een kleine oppervlakte en – dankzij Zelfbouwmarkt – tegen een scherpe prijs.

Stoomdouches zorgen niet alleen voor relaxatie maar dragen ook bij aan uw gezondheid. Door middel van vochtige lucht wordt de temperatuur in de stoomcabine opgevoerd tot ongeveer 45 à 50 °C. Net als in een klassiek stoombad zorgt het inademen van de warme, vochtige lucht er in stoomcabines voor dat de bloedcirculatie versnelt.

Dat zorgt voor transpiratie en dus voor de afvoer van afvalstoffen. Zo heeft een stoomdouche een zuiverend effect op het lichaam

Douche stoomcabines met hydrojets

Op maat van uw wensen en behoeften kunt u kiezen voor een stoomdouchecabine waarin ook hydrojets ingebouwd zijn. Een ingebouwde muziekspeler of opties voor licht- en kleurentherapie zorgen voor nog meer ontspanning in de stoom douchecabines. Stoomdouchecabines vindt u in alle soorten en maten. Extra opties hebben wel hun invloed op de stoomcabine prijs.

Wilt u een stoomcabine kopen? In het uitgebreide assortiment van Zelfbouwmarkt vindt u zeker een stoomcabine douche op maat van uw badkamer en budget. Onze stoomdouches en stoomcabines aanbiedingen van uitstekende kwaliteit tegen een zachte prijs ontdekt u met enkele muisklikken op deze website. Kom naar onze toonzaal in Ninove en bekijk uw stoomcabine te koop in de aanwezige catalogus. Breng meer wellness in uw leven met een stoomdouche van Zelfbouwmarkt.

Top