Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Sigma

Sigma: kwaliteitsverf

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.
De producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Profiteer van het feit dat het Sigma-assortiment technologisch is gebaseerd op decennia lange ervaring in de professionele productie van lakken en verven. De gebruikers zien dit terug in de duurzaamheid en het verwerkingsgemak van elk product. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met scherpe prijzen maakt dat Sigma producten op steeds meer plekken worden ingezet.

Kleur

De verven & lakken van Sigma zijn verkrijgbaar in een groot aantal kant-en-klaar kleuren. Vanzelfsprekend kan elke kleur ook worden gemaakt op de Finess verfmengmachine. In de database zitten meer dan 30.000 kleuren.

Assortiment

Geen enkele klus is hetzelfde. Een muur of plafond, een garagevloer, een betonnen bloembak of een kelder schilderen? Of een houten vloer of een tuinschutting opknappen. Voor elk denkbare klus heeft Sima de juiste producten om deze snel en succesvol uit te voeren.

Bij Zelfbouwmarkt hebben we intern kleurenadviseurs, ze assisteren je op professionele wijze bij de keuze van je kleurencombinaties.
Sigma, een absoluut topmerk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de verfadviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top