Radiatoren

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 289 resultaten!

Radiator kopen? Ruim aanbod, vele soorten, afmetingen, kleuren & designs!

Radiator: soorten & toepassingen

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. Een radiator is al lang niet meer het essentiële, stijl-, design- en kleurloze, basisproduct dat het lang geweest is. De dag van vandaag verdient elk degelijk interieur zijn bijhorende, stijlvolle radiatoren. 
De nieuwste generatie radiatoren is bovendien veel krachtiger dan de vorige, daarom kan met een kleine radiator een relatief grote ruimte verwarmd worden.

Om je ruimte optimaal te verwarmen, is het belangrijk dat je nagaat hoeveel radiatoren en welke capaciteit je nodig hebt. Het vermogen van een radiator wordt uitgedrukt in Watt.
Hoeveel Watt je nodig hebt, hangt af van de oppervlakte van de ruimte waarin de radiator gebruikt zal worden en hoe goed je woning geïsoleerd is. 

Radiatoren zijn ook combineerbaar met diverse soorten brandstof, zijn goedkoop en te installeren zonder veel (of geen) breekwerk. Radiatoren kunnen apart gestuurd worden of aangesloten worden op de centrale verwarming.

Verwarmen kan zeker en vast op een stijlvolle en trendy manier! De kwalitatieve en stijlvolle radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, designs en kleuren

Het aanbod radiatoren:

  • standaard buisradiatoren: dé klassieke en bekende witte buisradiator, maar tegenwoordig bestaan er ook paneelradiatoren (deze hebben een vlakke voorzijde en zijn zeer esthetisch)
  • deisgnradiatoren (Vasco, Henrad,...: stijlvolle, esthetische, elegante radiatoren die iets kostelijker zijn)
  • handdoekradiatoren: badkamerradiator waar de afstand tussen de buizen groot genoeg is om handdoeken tussen te kunnen hangen

Al deze verschillende soorten radiatoren zijn gegroepeerd onder het merk BeauHeat, waarvan Zelfbouwmarkt in de BeNeLux exclusief verdeler is.
beste prijs-kwaliteit is gegarandeerd een verworven recht bij Zelfbouwmarkt!

Je kan het aanbod radiatoren snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in radiatoren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

designradiator

handdoekradiator

paneelradiator
Top