Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Instapbaden aan scherpe prijzen!

Een instapbad: de ideale combinatie van comfort en veiligheid

De luxe van een bad combineren met de comfortabele lage instap van een douche? 
Dat kan met een instapbad. Instapbaden hebben een deur in één van de wanden. Zo wordt het veel eenvoudiger om in en uit het bad te stappen. De deur in de wand wordt waterdicht afgesloten. 

Heel wat modellen instapbaden beschikken over een sensor die ervoor zorgt dat de deur niet open kan wanneer het bad gevuld is met water. Zo kan je met een instapbad onbezorgd genieten van een ontspannend badmoment, ook wanneer de instap in een gewoon bad fysiek niet vanzelfsprekend is.

Instapbaden zijn er in verschillende modellen en van verschillende topmerken, zoals Novellini en Kinedo. Zowel ligbaden, zitbaden als bad-douche combinaties hebben een variant als instapbad. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen, designs, stijlen en afmetingen. Zo is er een instapbad op maat van elke badkamer, en op maat van jouw wensen en behoeften.

Instapbaden zijn ook ideaal voor wie al wat op leeftijd is of om een andere reden niet goed te been is. Met dit instapsysteem kan iedereen van de luxe van een bad kan genieten. Voor extra veiligheid is een instapbad vaak voorzien van een antislip-laag. Daarnaast behoren ook extra opties zoals handgrepen tot de mogelijkheden.

Enkele voordelen op een rijtje:

- de productie dient strikte veiligheidsnormen te volgen, het is dus zeer veilig
- instapbaden voor iedereen: minder mobiel als fysiek beperkt
- grote keuze uit soorten & maten
- design en functionaliteit gaan hand in hand
- eenvoudige installatie

 

Instapbaden: online of in de toonzaal 

Je kan dit aanbod instapbaden snel en eenvoudig op deze website ontdekken!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort zeker tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze offerte gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Top