Badkamertextiel, de trends voor 2024!

Badjassen, badmatten, handdoeken, washandjes & linnenmanden in lijn met je strak ingerichte, klassieke of landelijke badkamer! Zeer ruime keuze, grote voorraad en vele topmerken aan onklopbare prijzen!

badkamertextiel-zelfbouwmarkt

Badkamertextiel: de allerlaatste trends!

Op zoek naar nieuw badkamertextiel, maar heb je geen idee wat momenteel de trends zijn? Wij hebben ze voor jou even op een rijtje gezet.
Op deze manier kies jij uit de meest trendy en comfy badhanddoeken, badjassen en badmatten!

Badkamertextiel: trends 2024

Er is geen leuker gevoel dan je na een deugddoende douche te kunnen afdrogen met een aangenaam aanvoelende, zachte badhanddoek of je te kunnen wikkelen in een comfortabele badjas. Badkamertextiel maakt van elk badkamermoment een moment van pure verwennerij en genot.

De wereld om ons heen verandert continu en zo ook, al zou je dit niet verwachten, de wereld van het badkamertextiel!

Eco-friendly en GOTS katoen

Biologische kledij wordt steeds populairder. Meer en meer mensen dragen bewust kleding van biologisch katoen.
Ook de vraag naar ‘groen’ badgoed blijft stijgen, want mensen willen nu eenmaal producten aankopen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het dagelijkse leven.
Biologisch textiel kan je herkennen aan het Global Organic Textile Standard (GOTS) label.

Badkamertextiel met het GOTS label (o.a. te vinden in het assortiment van Aquanova) garandeert je dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.
Daarnaast is dit biokatoen van topkwaliteit! Je badhanddoeken en washandjes voelen zachter (ideaal voor een gevoelige huid!) en dikker aan en bovendien gaan ze langer meegaan!
Weg met de wegwerpmaatschappij dus!



badkamertextiel-label-biokatoen
badkamertextiel-badjas

Selfcare en well-being staat centraal

Elk badkamermoment draait om ontspannen en even de batterijen terug opladen, even ontsnappen aan de realiteit.
Badgoed kan hier een aardig handje bij helpen! De nieuwe kleuren van badkamertextiel voor 2024 zijn vooral geïnspireerd op de natuur.

De warme, aardse tinten helpen de natuur binnen te brengen in je badkamerruimte. Dit kleurenpalet is eerder sober en ingetogen en helpt je helemaal zen te worden! Denk aan oker, groen, ivoor, oranje en diepe chocoladekleuren.

Naast de kleuren speelt de afwerking van het badlinnen ook een belangrijke rol. Lekker dikke, zachte handdoeken zijn helemaal in. Het hoog absorptievermogen ervan is mooi meegenomen.
In geen tijd ben je helemaal afgedroogd en klaar om je dag te beginnen!

Kleed je badkamer aan!

Al dat luxueus afgewerkt badkamertextiel hoef je natuurlijk niet in de kasten op te bergen. Het geeft je badkamer een stijlvolle uitstraling en mag dus zeker gezien worden!

Een goede keuze is om al je badkamertextiel (badlinnen, washandjes, badmat, badjas, …) te matchen.
Ga voor dezelfde kleur of kleuren die nauw bij elkaar aanleunen en creëer op deze manier een uniform, maar gezellig kleurenpalet in je badkamer.

Daarnaast houd je natuurlijk best wat rekening met de kleur van je badkamermeubel en de muren.
De nieuwe kleuren laten zich prachtig combineren met materialen die we vaak terugvinden in de moderne badkamer (o.a. beton, hout, staal, zwart, …).

Geen idee hoe je die handdoeken op een leuke manier kan showen? Ga voor een handdoekrek of handdoekhouder! Je hangt je handdoeken netjes omhoog en in geen tijd zijn deze opnieuw droog.

Je badkamer volledig restylen binnen de nieuwste trends? 
Het uitgebreide assortiment badkamertetxiel van Zelfbouwmarkt zorgt ervoor dat jij meteen aan de slag kan gaan zodat jouw badkamermode volledig up-to-date is!

badkamertextiel-badhanddoek
Top