Badkameraccessoires: dé ultieme badkamer make-over!

Stijlvolle, praktische en elegante accessoires voor jong en oud, voor eender welk budget. Zeer ruim aanbod, vele merken & designs, grote voorraad en scherpe voorwaarden!

badkameraccessoires-zelfbouwmarkt

Badkameraccessoires: functioneel esthetisch!

Badkameraccessoires geven de badkamer een verfrissende, nieuwe uitstraling en dit zonder al te grote aanpassingen en/of werken.
Laat je inspireren door deze tips en ontdek hoe jij je badkamer in geen tijd een compleet nieuwe make-over geeft!

Badkameraccessoires: functioneel en/of stijlvol

De tijd waarin de badkamer enkel gezien wordt als een praktische ruimte om hygiënische redenen is gelukkig al even voorbij. Tegenwoordig is een badkamer meer dan dat.

Het is een plek waar je helemaal tot rust kan komen en je kunt voorbereiden op een nieuwe dag en/of kan genieten van rust en ontspanning na een drukke werkdag.

Het aanbod in badkameraccessoires is vandaag de dag ook heel uitgebreid.
Je hebt accessoires die puur gericht zijn op functionaliteit (o.a. vuilbakjes, wasmanden, …), maar je hebt ook toebehoren die enkel en alleen dienen als aanvulling, verfissing van het interieur. Denk bijvoorbeeld aan houten krukjes om planten op te zetten.

Het ideale badkameraccessoire is de perfecte mix tussen functionaliteit en elegantie (design). Het perfecte voorbeeld hiervan is een houten ladder. Dit brengt een natuurlijk element in je badkamer dat er mooi uitziet, maar het is eveneens een handig handdoekrek!


Badkameraccessoires: "must haves"!

1. Spiegel

Een spiegel in je badkamer is een onmisbaar element. Het helpt je bij je dagdagelijkse rituelen, zoals make-up aanbrengen of scheren, maar zorgt evenzeer voor een boost van je badkamerinterieur! Opteer eens voor een ronde spiegel of eentje met geïntegreerde ledverlichting, dit geeft net dat extraatje! Daarnaast kan je je wastafel afwerken met een stijlvolle vergrotingsspiegel op voet.

2. Badtextiel: zacht en comfortabel

Een zachte handdoek of badjas maakt van elk badkamermoment een wellness-momentje. Eveneens een grote badmat onder je voeten bij het uitstappen uit je bad/douche maakt de ervaring direct veel aangenamer.

De trend voor 2020? Warme, aardse kleuren zoals oker, mist groen of chocolade. Stem je badtextiel af op je badkamermeubel of muren en creëer op deze manier leuke accenten in je badkamerinterieur!

3. Tandenborstelbekers en zeepdispenser

Je tandenborstel moet je natuurlijk ook ergens kwijt. Een mooie tandenborstelbeker gecombineerd met bekerhouder geeft je wastafel meteen wat extra cachet. Als je daarbovenop kiest voor een bijpassend zeepdispenser of zeepschaaltje is het geheel helemaal af!

Tegenwoordig vind je deze terug in allerlei materialen, designs en kleuren. Ga voor marmer of hoogwaardig kunststof. Dit zorgt meteen voor luxueuze look en feel!

4. Vuilnisemmertje

Een vuilnisemmertje komt altijd van pas voor je dagelijkse "badkamerafval". Zorg ervoor dat alles wat je nodig hebt in je badkamer dichtbij staat. Zodanig dat je in geen tijd klaar bent ’s morgens. Een mooi vuilnisbakje naast je badkamermeubel kan als badkameraccessoire dus absoluut niet ontbreken!


spiegel-badkamer
badkameraccessoires
badkameraccessoires-prijs

Badkameraccessoires: trends

Bij Zelfbouwmarkt hebben we een zeer ruim aanbod badkameraccessoires, verschillende assortimenten, merken, stijlen, designs en kleuren. Badkameraccessoires met klassiek design voor in de landelijke badkamer of strakke, zwarte badkameraccessoires voor in een moderne badkamer, alles is beschikbaar.

Dankzij een brede waaier aan merken (o.a. Allibert, Zack, Wenko, Vossen, Zone Denmark en Aquanova) is er voor elk budget wat wils. Kom zeker eens langs in de toonzaal of ontdek ons assortiment online en ga meteen aan de slag met bovenstaande tips!

Top