Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Hübsch Interior

Hübsch interieurdecoratie

HUBSCH Interior - Mooie ontwerpen, kwaliteit en uitstraling

Hübsch Interior is een Scandinavisch merk (Denemarken). Dit mooie woonmerk is geroemd om de prachtige ontwerpen, kwaliteit en uitstraling. De basis van Hübsch kan omschreven worden als elegant, trendy en speels. Hübsch maakt graag gebruik van hout en metaal, waardoor de artikelen een stoere, maar ook landelijke uitstraling krijgen.

Alle producten van dit woonmerk zijn fairtrade geproduceerd. Tegenwoordig is de Scandinavische woontrend niet meer weg te denken. De Scandinavische designs zijn modern, tijdloos en ook nog eens functioneel. Ook Hübsch weet altijd mooie en functionele producten te ontwerpen. Hübsch zoekt graag de natuur op met haar designs, met ontwerpen uitgevoerd in hout, wol en metaal.

Natuurlijk zorgt Hübsch ervoor dat het niet te basic wordt en mag ze graag eens uit de band springen met bijzondere designs, want Hübsch is natuurlijk wel op en top Deens. De kwaliteit van de producten kan als zeer goed gekenmerkt worden. Zo zijn de meubels van Hübsch ook echt stevig en zijn de lampen excellent afgewerkt.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top