Indian Summer te Stockershof Affligem

We tekenen einde september 2017. Stockershof is een landelijke hoeve waar Laura & haar vriend Michiel gehuisvest zijn. 

 

Een hoeve met een verhaal én een ziel

 

Laura groeide op in Lennik en vertoefde, tot ze uitfladderde en apart ging wonen, in een uiterst moderne, strakke gezinswoning. Desalniettemin heeft ze een grote voorliefde voor de landelijke stijl, geen vreemde keuze dus deze prachtige plattelandshoeve. Enig minpuntje: de afwezigheid van een tuin, maar de buitenkoer biedt een méér dan valabel, gezellig alternatief!


getuigenis-laura

Een inspirerende video-getuigenis…


getuigenis-laura

Yin & Yang

Laura & Michiel werken beiden in de creatieve sector, hij runt zijn eigen videoproductiehuis en Laura is actief als commercieel bediende bij De Persgroep.

Een relatie tussen verschillende karakters met ruimte voor vrijheid, onder het motto: "You keep me safe, I keep you wild". Het dekseltje past dus perfect op het potje!


"Van onze sokken geblazen"

"Grote structurele werken waren bij de renovatie van deze hoeve niet echt noodzakelijk, maar alles was er donker & bruin. De hele hoeve onderging dus een grondige opfrisbeurt en alle muren en plafonds werden geverfd. 
Ook de vloerbekleding werd aangepakt eveneens in lijn met de landelijke stijl. Binnenkort zijn de keuken en de badkamer aan de beurt én ook dan is ons eerste bezoekje er één aan Zelfbouwmarkt!
Bij ons eerste bezoek enige tijd terug waren we dusdanig van onze sokken geblazen door het overweldigend aanbod dat jullie hebben in alle afdelingen. En tja, de afdeling "home & deco"...die kan ik gewoon niet voorbij lopen!"

“Ik kom regelmatig thuis met een trendy interieuritem of decoratiespullen”


getuigenis-laura
Top