Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Damixa kranen: dé beste prijs-kwaliteit!

Damixa kraan: design & functionaliteit in één!

Iedereen houdt van mooi kraanwerk. Waarom dan geen Damixa kranen in huis halen? De kracht van dit Deense merk zit precies in de harmonieuze combinatie van design en functionaliteit, maar ook de gebruiksvriendelijkheid door innovatie speelt mee.

Damixa dankt zijn succes aan degelijke en eenvoudige materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp dat ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie.

Damixa, fabrikant van sanitair die design, functionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Damixa kranen zijn niet alleen kwaliteitsvol en gebruiksvriendelijk, ze zien er ook heel stijlvol uit. Er is een uitgebreide keuze aan Damixa kranen beschikbaar: van eengreepsmengkraan of tweegreepsmengkranen voor wastafel, bad of douche tot geavanceerde thermostatische mengkranen.

Ook een ruime keuze complete douchesets met mengkraan of thermostaatkraan behoort tot de mogelijkheden bij Damixa kranen. Een aantal Damixa kranen wisten al internationale design awards in de wacht te slepen. Met die awards wordt niet alleen de uitstraling maar ook de functionaliteit van de Damixa kranen bekroond.

Naast een stijlvolle uitstraling en een doorgedreven kwaliteit hecht Damixa ook veel belang aan de duurzaamheid van haar producten. Zo wordt bij het ontwerp van Damixa kranen veel aandacht besteed aan waterbesparing. Daarbij is het belangrijk dat de zuinigheid van de Damixa kraan niet ten koste gaat van het comfort ervan.

Het streefdoel is om de Damixa kranen aanzienlijk minder te laten verbruiken, zodat u daar als consument uw voordeel mee doet zonder er comfort bij in te boeten. Zo is de keuze voor Damixa kranen ook een groene keuze. Heel wat Damixa kranen zijn uitgerust met een X-Change systeem, dat het vervangen van een kraan een stuk eenvoudiger maakt.

Damixa in een notendop staat dus voor Scandinavische kwaliteit, uniek design, hoge functionaliteit en duurzaamheid. Ook wij bij Zelfbouwmarkt geloven in de kwaliteit en de kracht van Damixa. Daarom krijgt u bij ons naast de vijf jaar standaard garantie nog eens vijf jaar extra garantie. Waar wacht u nog op?

Top