BOLT ENERGIE: Opteer voor een lokale, groene energieleverancier!

Zelfbouwmarkt als jouw energiepartner!

Bolt is het allereerste energieplatform in België dat het mogelijk maakt voor gezinnen om hun stroom rechtstreeks bij lokale, groene opwekkers in België aan te kopen.

Zelfbouwmarkt biedt sinds kort ook zijn duurzame energie aan op het Bolt energieplatform, deze energie wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak van de showroom & het afhaalmagazijn én door de zonnetrackers op de parking van de toonzaal!

Objectief is vooral om de opwekkers van die groene stroom, én de mensen erachter, in de kijker te zetten. Doel is de energiemarkt terug te brengen naar het lokale in plaats van het speelveld enkel over te laten aan de gekende energiegiganten.

Zeker in deze actuele tijden is het steunen van onze lokale bedrijven meer dan essentieel.

Door te kiezen voor lokale opwekkers van duurzame energie laten we ook samen het klimaatdebat niet ondersneeuwen.
 

Wat moet je doen?

Surf naar https://zelfbouwmarkt.boltenergie.be/klanten

Simuleer je prijs en bereken je voordeel!

Maak de overstap in slechts 5 minuten en kies voor lokale, duurzaam opgewekte energie uit eigen streek !

Psst… je krijgt van ons ook nog een cadeau van €15 op elke aansluiting.

Heb je dus gas én electriciteit? Dan betekent dit €30 als cadeau!

Naast gebruik maken van groene energie steun je ook de lokale economie!

Jouw garanties bij Bolt & Zelfbouwmarkt?

✓ Écht groen – 100% écht duurzame energie

✓ Belgisch – alleen van lokale energie-opwekkers

✓ Gemakkelijk – je overstap is gefikst in 5 minuten

✓ Zeker – altijd stroom, ook als je bron inactief is

✓ Voordelig – dankzij onze scherpe prijzen

PRIJSAANVRAAG!


bolt-energie-zelfbouwmarkt-prijs


zelfbouwmarkt-bolt-energie

Stijn en familie Desmet

In het kort:

  • zonne-energie
  • 3 generaties met ambitie voor een duurzame toekomst
  • stroom voor zo'n 120 gezinnen

Stijn, Clara en Victor, vormen samen met Elise, Mathieu en Loïc, de 2e en 3e generatie van het familiebedrijf Zelfbouwmarkt. 
Ambitie en pionierschap dreven hen al snel richting duurzame energie.

 

Al 40 jaar dienst!

Zelfbouwmarkt ontstond in 1980 als Duits bedrijf, dat 10 jaar later door Ignace Desmet en Trui, de ouders van Stijn, werd overgekocht en zo 100% Belgisch werd. Vandaag zetten ze zich, samen met 85 collega’s, dagelijks 100% in om hun klanten te helpen van hun huis een echte thuis te maken. In een showroom van bijna 6000m² bieden ze producten aan van badkamers over ramen en deuren tot decoratie en verlichting.

Bewegende zonnepanelen

Zowel vader Ignace als zoon Stijn hebben allebei, met een achtergrond als ingenieur, steeds sterke interesse gehad in alles wat te maken heeft met groene energie. In 2007 werden ze een echte pionier in België: “We waren de eersten met een ‘Dual Technology zonnecentrale’,” vertelt Stijn. Flexibele zonnepanelen die de vorm van het gebogen dak volgen, gecombineerd met traditionele panelen. “Bovendien hebben we twee grote zonnetrackers op onze parking staan, die de beweging van de zon volgen om 30% meer opbrengst te genereren dan een statisch paneel.” Bewegende zonnepanelen, stel je dat eens voor! De panelen op het afhaalmagazijn daarbij opgeteld, voorzien we in eigen verbruik, maar hebben we zelfs overschot om elektrische wagens op te laden én hun overschot via Bolt te verkopen!

TikTok en rode wijn

Duurzaamheid is één ding. Maar zoals het een moderne familie in 2020 beaamt, zijn Clara en Victor dol op TikTok en Youtube, terwijl papa Stijn zich graag laaft aan een glas Italiaanse rode wijn, squasht en zich graag amuseert met vrienden.

Wat vind je zo leuk aan Bolt?

“We vinden het top dat Bolt energie weer tastbaarder maakt,” vertelt Stijn. “Als je langs komt aan onze toonzaal in Ninove kan je de zonnetrackers al van op afstand zien staan en kan je met enige fierheid zeggen: daar wordt mijn groene energie nu ook geproduceerd!”

Wil jij ook energie van Stijn en de familie Desmet?
Bereken dan je prijs via de button hieronder en kies voor deze groene energieleverancier!

HOE JE PRIJS SIMULEREN & DEELNEMEN?
Top