Black Friday 2024 - tel met ons af naar geweldige deals!

In 2024 valt Black Friday op 29 november 2024. Dat is het moment waarop de grootste kortingen en deals worden onthuld bij Zelfbouwmarkt. Zet alvast een "grote X" op je kalender op die dag en bereid je voor op een shoppingervaring als nooit tevoren!

De geschiedenis van Black Friday

Black Friday, een dag waarop koopjesjagers hun hart kunnen ophalen, is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Deze speciale dag, die altijd plaatsvindt op de dag na Thanksgiving, begon als een traditionele start van het kerstinkopenseizoen.

 

Ontdek Black Friday bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt begrijpen we de opwinding rond Black Friday als geen ander. Het is een dag waarop je je (ver)bouwdromen kunt verwezenlijken zonder je bankrekening te plunderen.

Onze winkel staat klaar om je te verrassen met onweerstaanbare aanbiedingen op interieur, bouwen, en verbouwen. Scoor je binnendeuren, buitendeuren, verlichting, tegels, laminaat, ramen, keukens, decoratie, etc. aan de zotste kortingen!
 

Bereid je voor op Black Friday met onze Black Friday tips!

  • Maak een verlanglijstje: noteer nu al alle producten je wilt hebben. Dit maakt dat bij de start van de Black Friday deals je meteen kan je zien welke producten er met een hoge korting komen. Zo kan je in een wip je bestelling plaatsen en mis je niets!
  • Vroege vogels profiteren het meest: de vroegste vogels vangen de beste wormen, toch? Wees er vroeg bij om als eerste te profiteren van onze Black Friday aanbiedingen en kortingen.
  • Online shoppen: heb je geen zin in de drukte? Shop alle Black Friday Deals simpelweg online vanuit je luie stoel. Laat ze aan huis leveren & je hebt niets om je zorgen over te maken.

Black Friday 2024 bij Zelfbouwmarkt belooft een dag vol geweldige Black Friday deals, kortingen en mogelijkheden te worden. Noteer 29 november in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke Black Friday shoppingervaring. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je huis te transformeren en te besparen op Black Friday.

Ga shoppen
Top