Nieuwe tegels bestellen? Ontdek eerst onze stalen!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je online de ideale tegels hebt gevonden, maar toch aarzelt om meteen een volledige bestelling te plaatsen? Dan zijn onze stalen van vloertegels, terrastegels of wandtegels de oplossing voor jou! Ontdek hoe je met één eenvoudige stap je tegelzoektocht naar een hoger niveau tilt.

Hoe kan je een staal online bestellen?


Zo gemakkelijk!

 1. Kies online de staaltjes uit van jouw favoriete tegels(*). Per bestelling kan je 4 stalen uitkiezen.
   
 2. We verzenden jouw persoonlijke selectie stalen gratis naar je thuis.
   
 3. In het stalenpakket vind je de begeleidende brief & jouw waardebon terug. Deze heeft de waarde van het stalenpakket. Je kan de waardebon gebruiken om je nieuwe tegels aan te kopen.
   
 4. Beleef, voel, combineer en laat je inspireren door de stalen van de tegels.
   
 5. Je keuze kunnen maken? Bestel je nieuwe tegels in onze toonzaal of bestel online via de webshop. Wil je online je waardebon gebruiken? Stuur je bestelling & de waardebon naar webshop@zelfbouwmarkt.be. We maken je bestelling met plezier op!

(*) Stalen of samples van producten kan je niet retour sturen.

Bestel jouw stalen


Verloop hoe bestel je een staal?

4 voordelen van stalen

Showroommedewerker bij metrotegels

1. Beleef de tegels in het echt

Foto's kunnen soms moeilijk in te schatten zijn. Door stalen van je favoriete tegels te bestellen, krijg je de kans om de textuur, kleur en afwerking in het echt te ervaren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en maak je een weloverwogen keuze.
 

2. Voel de kwaliteit

Een tegel is niet alleen een visuele keuze, maar ook een tastbare ervaring. Voel de kwaliteit van het materiaal en ontdek hoe het aanvoelt. Zo weet je zeker dat je investeert in tegels die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.
 

3. Combineer met je interieur

Door stalen te bestellen, kun je de tegels in je eigen omgeving bekijken en zien hoe ze passen bij je interieur.
 

4. Laat je inspireren

Soms kunnen stalen je op nieuwe ideeën brengen. Je kunt verrast worden door een combinatie die je niet eerder had overwogen. 
 

Bestel een staal

Haal het beste uit jouw (ver)bouwproject

Of je nu van plan bent om je keuken, badkamer, woonkamer of andere ruimtes te renoveren, onze tegelstalen helpen je om het beste uit jouw project te halen. Door te kiezen voor hoogwaardige tegels creëer je niet alleen een mooi interieur, maar ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog stalen van je favoriete tegels en ontdek welke perfect bij jou passen. Bij Zelfbouwmarkt staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw tegeldromen. Plaats nu je bestelling en maak van jouw huis een stijlvol thuis!


Ontdek het assortiment tegels

Top