Badkamermeubel: functionaliteit, stijl & design in één!

Op zoek naar een trendy, origineel, nieuw badkamermeubel? Je badkamermeubel is de blikvanger van je badkamer en staat dagelijks centraal voor je persoonlijke lichaamsverzorging. De afmeting, vorm, design en afwerking van het badkamermeubel zijn bepalend voor de verdere aankleding en inrichting van je badkamer. Ook zorgt je badkamermeubel voor extra opbergruimte. Ook voor spiegelkasten, kolomkasten, handenwassers, sanitair, badkameraccessoires,... Kortom alles voor de complete inrichting van je badkamer is bij Zelfbouwmarkt beschikbaar!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Badkamermeubel: functionaliteit, stijl & design in één!

badkamermeubel

badkamermeubels

Badkamermeubelen: centrale functie

Badkamermeubels worden dagelijks gebruikt en spelen daarom een ​​belangrijke rol in de badkamer. Het badkamermeubel bepaalt de stijl, design en uitstraling van je badkamer en draagt ​​bij aan het creëren van sfeer en gezelligheid maar creëert ook het gevoel van ruimte.
Hou rekening met het functionele en praktische aspect bij de keuze van het badkamermeubel.

Badkamermeubels zijn er in verschillende stijlen: modern, rustiek, klassiek, tijdloos, landelijk, retro… Vind je jouw stijl hier niet onmiddellijk terug?
Geen probleem, onze modulaire badkamerserie geeft je de mogelijkheid om zelf je badkamermeubel naar keuze samen te stellen.
Er zijn maar liefst 500 combinaties.

Kies dus vooraf de stijl van badkamermeubels die goed bij de andere elementen van het huis passen, en kies ook, rekening houdend met de beschikbare ruimte, de extra bijhorende accessoires:

Badkamermeubelen zijn doorgaans verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: op poten en/of hangend (muurbevestiging).

Deze meubelen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen: kwalitatieve houtsoorten zoals eiken of noten met glas en natuursteen en polybeton en MDF. Voor elk budget bieden wij een badkamermeubel op maat!

Eens het badkamermeubel gekozen is, kan je ook de stijl, vormgeving en materiaal van de tablet met de wastafel(s) bepalen. De spoelbakken zijn zowel inbouw, onder het werkblad als staand (opbouw) verkrijgbaar. Wastafels zijn er in verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig,…
Er zijn wastafels in verschillende materialen: porselein, natuursteen,…
Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit en de prijs van je badkamermeubel zijn belangrijk bij je keuze.
Zelfbouwmarkt biedt kwalitatieve badkamermeubels van verschillende grote topmerken (Duravit, Allibert,…).

Badkamermeubels: checklist

Badkamermeubels moeten altijd veelzijdig zijn en geschikt voor verschillende toepassingen binnen de badkamer. Daarom zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden!

Aandachtspunten bij de aanschaf van een badkamermeubel:

  • bepaal het budget
  • bepaal de plaats van het badkamermeubel (kolomkast) in de badkamer en check de afmetingen (maak een voorlopige tekening)
  • kies de stijl en het materiaal van het badkamermeubel en de wastafel (enkele / dubbele wasbak)
  • model op dragende of hangende voeten
  • spiegelkasten & kolomkasten zijn praktisch, nemen weinig ruimte in en creëren meer opbergruimte
  • kies bijhorende wastafelmengkranen

Ontdek het ruime aanbod badkamermeubels op deze webshop!

Of kom zeker even langs in de grote showroom (meer dan 100 modellen worden gepresenteerd) en ontdek er de onweerstaanbare prijzen.
Vraag er raad aan de adviseurs, de badkamerspecialisten, die je graag verder helpen waar nodig. Een offerte is altijd mogelijk, de adviseurs zullen dit steeds uitgebreid toelichten.


badkamermeubelen
Top